Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetskonsulent/udviklingskonsulent i Udvikling & Uddannelse, Center for Sundhed & Omsorg i Guldborgsund Kommune

Er du en erfaren projektleder med en relevant kandidat- eller masteruddannelse, som professionelt og samskabende kan skabe forbedringer i praksis, varetage projektledelse og sætte retning inden for kvalitet og patientsikkerhed i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen? Så er denne spændende stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger en kvalitetskonsulent som i en nyere organisering i Center for Sundhed & Omsorg selvstændigt kan iværksætte og lede ambitiøst forbedringsarbejde til gavn for borgere, medarbejdere og organisationen. Kvalitetskonsulenten vil primært være tilknyttet hjemmeplejeområdet.

Kvalitetskonsulenten samarbejder med ledelsen omkring planlægning af indsatsområder og arbejder proaktivt med inddragelse af ledere, gruppeledere, medarbejdere og kollegaer i Udvikling & Uddannelse for at sikre sammenhæng og kvalitet i opgaveløsningen på tværs af centret.

Kvalitetskonsulenten refererer til leder af Udvikling & Uddannelse i Center for Sundhed & Omsorg og vil være en del af et kvalitetsteam som understøtter blandt andet funktionsområderne Sygeplejen, Hjemmeplejen og Plejecentrene i udvikling af praksis. Teamet af kvalitetskonsulenter samarbejder på tværs af funktionsområderne omkring den fælles opgave. Du vil have kontorplads i Udvikling & Uddannelse på Rådhuset i Nyk. F. men vil en stor del af din arbejdstid også være i hjemmeplejegrupperne.

Vi tilbyder:
I Udvikling & Uddannelse vil du indgå i et bredt og spændende fagligt miljø, hvor du vil være en del af kvalitetsteamet. Teamet har medansvar for kvalitetsplanlægning, -vurdering og –udvikling af sundheds- og ældreområdet. Afdelingen har en bred opgaveportefølje inden for kvalitet, patientsikkerhed, uddannelse, data, tværsektorielt samarbejde mv.
Vi er i den spæde opstart i udbredelse og implementering af Forbedringsmodellen, hvor der arbejdes strategisk og praksisnært med metoder til læring og kvalitetsarbejde på leder- og medarbejderniveau.
I hjemmeplejen er der gang i flere tiltag, fx tidlig opsporing og implementering af tavlemøder. Du vil som kvalitetsmedarbejder bidrage til at sikre et godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor udvikling af praksis sker i samskabelsesprocesser med dygtige ledere og medarbejdere. Stillingen er med stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.
 
Stillingens nøgleopgaver:

 • Medansvar for kvalitetsplanlægning, kvalitetsvurdering og kvalitetsudvikling på sundheds- og ældreområdet
 • Foretage prioriteringer i samråd med ledelsen planlægge indsatsområder som sikrer sammenhæng mellem mål, strategier, tværsektorielt samarbejde og den nationale kvalitetsdagsorden
 • Igangsætte forbedringstiltag samt facilitere arbejdet i lokale lærings- og kvalitetsteams
 • Følge op på kvalitet, resultater og effekter med henblik på at vurdere behovet for justering af organisering af processer og metodevalg
 • Skabe optimal kvalitet, resultater og effekt inden for de givne rammer
   
Vi forventer at du:
 • Har en relevant videregående uddannelse på kandidat- eller masterniveau
 • Har en projektlederuddannelse og har solid erfaring inden for projektledelse
 • Har erfaring med anerkendte metoder inden for kvalitetsudvikling og –forbedring i sundhedsvæsenet (fx forbedringsmodellen)
 • Har erfaring med implementeringsprocesser og kan arbejde med den psykologiske dimension af forandringsprocesser og motivation
 • Erfaring med supervision/coaching
 • Kan indsamle og analysere data og kan understøtte datadrevet ledelse
 • Kan facilitere og koordinere processer med forskellige faggrupper og ledelsesniveauer
 • Er klar og tydelig i mundtlig og skriftlig formidling
 • Har blik for samspillet mellem kvalitet, udvikling og drift
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i tværfaglige og teambaserede samarbejdsrelationer
 • Er positiv, nysgerrig, kreativ og innovativ i opgaveløsning
 • Kan skabe overblik og prioritere i en travl hverdag
 • Har kørekort
 
Læs mere om stillingen som kvalitetskonsulent i stillingsprofilen. Stillingsprofilen beskriver de samlede kompetencer og kvalifikationer for kvalitetsteamet. Der er i dette stillingsopslag lagt vægt på de elementer som vi vil lægge vægt på hos ansøgeren. Se stillingsprofilen her: www.guldborgsund.dk/stillingsprofil

Ansættelsesproces:
Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 7. juli kl. 24.00 og der afholdes ansættelsessamtaler torsdag d. 9. juli og evt. fredag d. 10. juli i uge 28. Til ansættelsessamtalen vil der indgå en case.

Ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. september eller senest pr. 1. oktober 2020.

For mere information:
Du er velkommen til at kontakte leder af Udvikling & Uddannelse Marianne Søgaard Hansen på tlf. 25180341 eller på e-mail: msha@guldborgsund.dk

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.