Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetskoordinator

Har du et højt gå på mod og utrættelig i at skabe en fortsat synlighed og bevidsthed omkring kvalitet iht. vores ”zero-failure-strategy”, med øget opmærksomhed på kvalitetskravene mellem de enkelte arbejdsprocesser?
 
Du vil blive en del af en mindre kvalitetsgruppe, der brænder for at skabe løbende forbedringer med produktionen som omdrejningspunkt.
 
Med reference til kvalitetschefen vil du have base på Ejnar Jensens Vej (JENSEN 2) med opgaver knyttet til alle tre fabrikker.
 
Opgaverne vil primært være:

 • Sikre kvaliteten i interne processer ved klare retningslinjer
 • Udarbejde interne procedurer og instruktioner
 • Udvikle og implementere montagevejledninger
 • Tovholder/superbruger ift. Q-styringssystem (BABTEC)
 • Afvigelsesregistrering og -opfølgning
 
Personprofil:
 • Kommer fra en stilling, hvor du har arbejdet med kvalitetsstyring.
 • Har en faglig profil som f.eks. smed, maskinarbejder eller lignende, gerne suppleret med en teoretisk baggrund som maskinmester/-teknikker eller ingeniør.
 • Er hold-spiller og formår, i et travlt miljø og i en positiv læringssløjfe, at sætte kvalitetsarbejdet højt på dagsordenen.
 • Er struktureret, selvstændig og formår at få noget fra hånden.
 • Arbejder kvalitetsbevidst og systematisk.
 • Behersker engelsk.
 • Har gode IT kompetencer og er sikker bruger i Office pakken.

Vi lægger vægt på, at du har et godt humør og kan lide en travl hverdag sammen med gode kolleger, og tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et internationalt miljø. Der er tale om en fastansættelse i fuldtidsstilling. Hvis stillingsopslaget tiltaler dig, opfordres du til at henvende dig til Quality Manager Lars Mortensen på tlf. +45 51 23 41 02.

Send din ansøgning snarest dog senest d. 28. februar 2018. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

JENSEN-GROUP er verdens største producent af vaskerisystemer og markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af komplette, fuldt integrerede anlæg til industrivaskerier over hele verden. Gruppen omsatte i 2016 for 2,4 mia. kr., har egne produktions- og salgsselskaber i 24 lande og har derudover et verdensomspændende forhandlernet.
                                                 
JENSEN Denmark A/S i Rønne er den danske del af Gruppen og står for at udvikle, producere og sælge automatiske ilæggere, strygeruller og foldere til de anlæg, som industrivaskerierne verden over bruger til strygning og foldning af fladt tøj i form af sengetøj og dækketøj samt beklædning i form af jakker, bukser eller anden beklædning. I 2016 var omsætningen 670 mio. kr., heraf gik ca. 95 % til eksport over hele verden.

For øvrige informationer og eksempler på JENSEN-GROUP's produkter henvises til www.jensen-group.com eller vores youtube-kanal jensengroupcom.

Kontakt endelig Tilflytterkonsulent Rune Holm (Business Center Bornholm) for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og vedr. alle de andre spørgsmål, der kunne være ved flytning til Bornholm. Tlf. +45 3121 8880 eller mail: rh@bornholm.biz.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her