Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsmedarbejder

Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin, og som i dag samlet beskæftiger ca. 220 medarbejdere med afdelinger i Europa? Så kan 2care4 nu tilbyde dig en stilling som kvalitetsmedarbejder til at styrke vores kvalitetsafdeling. En virksomhed hvor der arbejdes effektivt, og hvor dynamik, højt tempo og en stærk vinderkultur er en del af den uformelle hverdag på vores kontor i Esbjerg.

Vi tilbyder
Et fagligt spændende og udfordrende job, hvor hverdagen byder på en god blanding af forskellige opgaver. Du skal i det daglige arbejde medvirke til kvalitetssikring af vores produktportefølje og vil i den forbindelse have en tæt dialog med vores samarbejdspartnere og myndigheder i både Danmark og Europa. Du bidrager til virksomhedens kvalitetsarbejde og vil afhængig af kvalifikationer komme til at beskæftige dig med mange aspekter af virksomhedens kvalitetsarbejde, hvor der vil være følgende primære arbejdsopgaver:

 • Vedligehold af GDP/GMP kvalitetssystemer i koncernens forskellige afdelinger – herunder udarbejdelse af instruktioner i elektroniske systemer.
 • Reklamation- og afvigelseshåndtering.
 • Deltagelse i udarbejdelse af rapporter (eks. selvinspektion og diverse statusrapporter)
 • Godkendelse af nye samarbejdspartnere.
 • Medvirkende til udarbejdelse af kvalitetsaftaler for aktiviteter udlagt i kontrakt
 • Gennemgang af batch dokumentation
 • Diverse administrative og ad hoc opgaver

Vi forventer
Du er udannet farmaceut, farmakonom, laborant eller lignende, hvor du har arbejdet med kvalitetssystemer. Væsentligt er det, at:

 • Du arbejder systematisk, målrettet og trives både med at løse opgaver selvstændigt og som en del af et team.
 • Du er ansvarsbevidst og prioriterer kvalitet i dit arbejde
 • Du er vedholdende, struktureret og har et godt overblik
 • Du er kendt for dit gode humør, og du kan bevare dit overblik og dømmekraft selv i pressede situationer.

Ansøgere med GMP/GDP erfaring vil blive foretrukket. Væsentligt er det endvidere, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Da vi er en virksomhed i vækst vil det også være væsentligt, at du kan trives på en arbejdsplads med fart på. Derudover drives du af at nå resultater og deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten ligesom du har en positiv indstilling og ikke lader dig slå ud af forhindringer.

Du vil her få en spændende stilling i en europæisk vækstvirksomhed som værdsætter team spirit og besidder en stærk vinderkultur.

Ansøgningsproces
Stillingen er åben for ansøgning frem til 26. februar. Ansættelsessamtaler vil afholdes løbende og ansættelse vil ske, når den rette kandidat er fundet.
Forventet startdato vil være snarest mulig, senest d. 1. april 2018 Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgning og CV skal sendes på mail til vores HR-afdeling på: job@2care4.dk. Du bedes anføre ’’Kvalitetsmedarbejder’’ i emne feltet.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-ansvarlig Camilla Gode på tlf.: +45 7610 1521

Du kan læse mere om 2care4 på: www.2care4.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Product Safety Assistant

SCHOU A/S

Vejle
Nordens største nonfood grossist søger en Product Safety Assistant, som har evnen til at sikre Schou Companys produkter, lever op til gældende lovgivning på de markeder hvor vores kunder er repræsenteret. Det bliver din opgave at understøtte vores i...
Indrykket:3. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018