Kvalitetsmedarbejder

Medarbejder til kvalitetsteam

Sontex ApS er et moderne strikkeri, som leverer metervarer til tekstilbranchen. Vi har travlt og søger derfor, til nyoprettet stilling, 1 medarbejder til vores kvalitetsafdeling, hvor hovedvægten vil være kontrol af metervarer.

Vi forventer, at du er struktureret, kvalitetsbevidst, har øje for detaljen, er ansvarsbevidst og pålidelig. Vi er indstillet på, at der er en kortere oplæringsperiode. Ydermere forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og koncentreret, og at du har ordenssans og er punktlig. Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 10-18 og fredag kl. 9-14. Der kræves, at du er serviceminded og kan holde hovedet koldt i stressede situationer.

Vi tilbyder et spændende job i en travl virksomhed med højt til loftet. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, så vi samlet kommer i mål. Du vil blive en vigtig del af vores kvalitetsteam.

Har du spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Jan Malvin på tlf. 9661 2020 ellers modtager vi gerne din ansøgning og dit CV pr. mail på info@sontex.dk mærket Kvalitetsteam.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så hvis du ikke har hørt fra os inden den 31. oktober, er stillingen besat til anden side.

Sontex DK ApS

Navervej 18 7430 Ikast

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.