Kvalitetsmedarbejder til Transfusionsmedicin, Klinisk Immunologi, Transfusionscentret, Næstved Sygehus


Vi søger en kvalitetsbioanalytiker til det transfusionmedicinske fagområde med start 01.05.18 eller efter aftale. Stillingen er en fastansættelse med ugentlig arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Stillingen er en del af det transfusionsmedicinske fagteam. Til fagteamet er der ud over kvalitetsbioanalytikeren tilknyttet en overlæge, en specialist og to afsnitsledere. Fagteamet er ansvarlig for kvaliteten og udviklingen i området og har et tæt samarbejde. Fagteamet er ansvarlig for reservation og udlevering af blodkomponenter, udleveringskøleskabe (pt. HemoSafe), fuldblodskoagulationsanalyser, ProSangs brugerflade InterInfo, Patient Blood Management og patientsikkerhed i hele regionen.

Har du erfaring indenfor Klinisk Immunologi og har du lyst til at være en del af Transfusionscentret i Næstved, er stillingen måske noget for dig.

Vi ønsker en ny kollega der

 • Er autoriseret bioanalytiker og har erfaring fra klinisk immunologi og transfusionsmedicin
 • Har erfaring med fuldblodkoagulationsanalyser
 • Arbejder kvalitetsbevidst og ansvarsfuldt
 • Er fleksibel og serviceorienteret
 • Har overblik og kan lide at have travlt
 • Har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til arbejdet
 • Taler, læser og skriver dansk
 • Har flair for IT og er vant til pc'en som et dagligt arbejdsredskab
 • Kan arbejde selvstændigt

 • Dine primære opgaver vil være
 • Skrive og ajourføre instruktioner og laboratoriemedicinske vejledninger (laboratoriehåndbog) i samarbejde med områdets specialister
 • Validere/kvalificere analyser/apparatur/software/arbejdsgange
 • Identificere, korrigere og forebygge fejl og uhensigtsmæssige procedurer
 • Auditere egen og eksterne afdelinger
 • Monitorere kvalitetskontroller og præstationsprøvninger
 • Udvikle eget område f.eks. i form af projekter
 • Undervise og deltage i udarbejdelse af undervisningsprogrammer herunder undervisning af kliniske afdelinger
 • Vedligeholde og udvikle laboratoriets IT-system, ProSang, inden for eget område i samarbejde med specialist og IT-medarbejdere

 • Oplæring finder sted efter et individuelt tilpasset oplæringsprogram.

  Arbejdstider

  Den primære arbejdstid er 8-15.30 på hverdage. Stillingen er vagtfri.

  Vi tilbyder
 • En spændende og fagligt udfordrende stilling i en afdeling med mange nye udfordringer og fokus på udvikling
 • Gode muligheder for efteruddannelse, både internt i afdeling og på eksterne kurser
 • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale/overenskomst og principperne for ny løn

 • Klinisk Immunologisk Afdelings organisering og profil

  Vi er en stor organisation med ca. 130 ansatte. Vi er en fælles regional afdeling med hovedafdeling på Næstved. Denne flyttes til Køge, når det nye universitetssygehus står klar i 2022. Vi betjener alle regionens sygehuse og har afsnit på regionens sygehuse i Slagelse, Holbæk, Nykøbing Falster og Roskilde. På disse afsnit udføres donortapning og patientnære analyser. I Næstved udføres, udover donortapning og patientnære analyser, al komponentproduktion, specialserologi, virusanalyser og immunologiske udredninger. Der udføres også donortapning i Køge og i vores to mobile enheder. Vi høster stamceller i Roskilde. Disse forarbejdes og opbevares i Næstved.

  Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/ISO 15189, arbejdsmiljø certificeret og inspiceres af Styrelsen for Patientsikkerhed i forhold til blod- og vævsloven.

  Vi er en uddannelsesaktiv afdeling med bioanalytiker-, speciale- og phd-studerende. Endvidere har afdelingen en del forskningsaktivitet, fortrinsvis indenfor Det Danske Bloddonorstudie, psoriasis, gigt, biomarkører for tidlig cancer og stamceller.

  I Næstved er vi ca. 60 ansatte. Medarbejdegruppen består af bioanalytikere, sygeplejersker, SSA'er, servicemedarbejdere, sekretærer, akademikere og læger. Kvalitetsmedarbejderen skal udover samarbejdet i fagteamet, arbejde tæt sammen med afdelingen øvrige kvalitets- og IT-medarbejdere.

  Stillingen refererer til afdelingsledelsen.

  Yderligere oplysninger om stillingen og funktionsbeskrivelse fås ved henvendelse til ledende overbioanalytiker Susanne Egstrand, 40 20 22 99.

  Ansøgningsfrist 14.03.18

  Samtaler 21.03.18

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
  Vi har viljen til at blive bedre hver dag

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
  Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
  På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

  Dit behov – vores fælles opgave


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Professionshøjskolen Absalon søger administrativ medarbejder til Uddannelsesservice i Sorø

  Campus Slagelse - Ankerhus, Ernæring og Sundhed samt Kantine

  Slagelse
  Uddannelsesservice på Professionshøjskolen Absalon søger en engageret administrativ medarbejder, der kan indgå i de administrative drifts- og udviklingsopgaver, der ligger indenfor efter- og videreuddannelsen. Vi understøtter og samarbejder med kons...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:11. marts 2018

  Erfaren kontrolmedarbejder til indsatsen mod socialt bedrageri

  Arbejdsmarkedscenter

  Holbæk
  Vores dygtige kontrolmedarbejder har valgt at gå på efterløn. Vi har derfor en ledig projektstilling, der udløber december 2020. Formålet er at udvikle og afprøve nye strategier med fokus på afdækning og forebyggelse af socialt bedrageri. Kontroltea...
  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  Administrativ medarbejder søges til Granhøjen A/S

  GRANHØJEN A/S

  Holbæk
  Et af landets største private botilbud for psykisk og socialt udsatte voksne søger en medarbejder med lyst til arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver inden for det specialiserede socialområde. Medarbejderen bliver en del af vores team ...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  Erfaren kontorasssistent til deltidsstilling i administrationens knudepunkt

  Affaldplus+

  Vi søger en engageret og erfaren deltids kontorassistent med regnskabserfaring til receptionen (25 timer). Du skal bl.a. være med til at fakturere, sende rykkerskrivelser, sagsbehandle og yde kundeservice både til kolleger og kunder udefra. Dine pri...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  Erfaren kontorasssistent til deltidsstilling i administrationens knudepunkt

  AffaldPlus

  Næstved
  Vi søger en engageret og erfaren deltids kontorassistent med regnskabserfaring til receptionen (25 timer). Du skal bl.a. være med til at fakturere, sende rykkerskrivelser, sagsbehandle og yde kundeservice ba°de til kolleger og kunder udefra. Dine pr...