Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetssygeplejerske til Sygeplejen Vanløse/Brønshøj/ Husum

Vi søger en kvalitetssygeplejerske som skal understøtte og udvikle kvaliteten både i Sygeplejen og i Hjemmeplejen. Det er en super spændende stilling, hvor du kan være med til at forbedre kvaliteten bredt for vores borgere i Vanløse, Brønshøj og Husum (VBH).

Så kan du lide at arbejde praksisnært, selvstændigt, og brænder du for kvalitetsudvikling, så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er på 37 timer om ugen og er vagtfri. Du får en ligestillet kollega, da I er to kvalitetssygeplejersker i området – en i Vanløse og en i Brønshøj/Husum. I vil hovedsageligt dække egne grupper, men skal kunne gå på tværs, så alle kompetencer kommer relevant i spil.

Vi har fokus på at skabe et tæt og fagligt stærkt samarbejde mellem sygeplejen og hjemmeplejen, så borgerne oplever høj kvalitet og sammenhæng i deres møde med os som sygepleje/hjemmepleje.

Derfor vil du være fast forankret både i Sygeplejen og i Hjemmeplejen, og du skal møde ca. tre dage i Sygeplejen og to dage i Hjemmeplejen. Den ene dag i Sygeplejen arbejder du praksisnært og kører ud med sygeplejerskerne, de to andre har du råderum over og planlægger efter de behov, organisationen har brug for. De dage, du er i driften, møder du i uniform.

Vi søger en kvalitetssygeplejerske, som: 

  • har en bred sygeplejefaglig viden og fx har viden om og erfaring med at arbejde med ældre, aldring og sygepleje i et rehabiliterende perspektiv
  • har lyst til at arbejde med sygeplejefaglighed, udvikling og kvalitet og kan lide at udøve praksisnær sparring til medarbejderne, fx i borgerens hjem eller på tværfaglige konferencer i særligt komplekse borgerforløb
  • indgår positivt og åbent i alle samarbejdsrelationer
  • har viden om læring og kan skabe gode læringssituationer og en lærende kultur, hvor nysgerrighed er et nøgleord, men med øje for de forskellige faggruppers behov
  • har lyst til at være med til at sikre, at hverdagslivet er meningsfuldt for borgerne i et tæt samarbejde med pårørende
  • tager ansvar for, at borgerne oplever et sammenhængende forløb, med høj kvalitet i opgaveløsningen
  • bliver drevet af at være vejleder, sparringspartner og rollemodel for kolleger også fra andre faggrupper
  • har erfaring og viden om at arbejde med skriftlig dokumentation på et sikkert og fagligt højt niveau
  • har et godt humør, engagement, gennemslagskraft og selvstændighed
  • er en god kollega, der bidrager til et godt arbejdsmiljø

Om jobbet
Hverdagen i VBH er præget af medarbejdere med et stort engagement og hjerte for, at skabe gode forløb i samarbejdet med borgerne. Variationen af sygeplejeopgaver er stor – ofte med komplekse geriatriske problemstillinger, der kræver, at alle sygeplejekompetencer sættes i spil. Vi har en stor gruppe social- og sundhedsassistenter, som varetager de ikke komplekse sygeplejeopgaver, og dette kræver tæt samarbejde omkring de opgaveoverdragede ydelser.

Det er derfor en vigtig forudsætning, at du besidder et solidt fagligt fundament og engagement, og at du formår at skabe en åben og tillidsfuld kommunikation omkring fagligheden og kvaliteten i borgernes forløb, da din opgave vil være at understøtte sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere i det sundhedsfaglige arbejde i hjemmene.

Derudover vil du også have ansvar for kvaliteten i sundhedsfaglig dokumentation, deltage i hændelsesanalyser på baggrund af UTH, stå for kompetenceudvikling af medarbejderne og være driver i forbedringsarbejdet herunder datadrevet kvalitet.

Vi tilbyder
En organisation i udvikling, og som er åben for input udefra, og som gerne vil lære og blive dygtigere, men som også har et solidt fundament at bygge på. Vi vægter faglighed og det kollegiale fællesskab højt.

Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du modtager en grundig introduktion til hjemmesygeplejen med udgangspunkt i dine kompetencer.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Mødetiden er primært kl. 7.30-15.00. Der kan blive behov for, at du også har dage, hvor du understøtter vores medarbejdere i aftenvagten, fx i forbindelse med implementering af nye arbejdsgange eller introduktion af nye sygeplejersker.

Vi besøger borgerne på cykel, så du skal kunne lide at cykle. Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte gruppeleder af Sygeplejen: Charlotte Brejnebøl (Vanløse) på 2452 4451 eller Marie Krogsøe (Brønshøj/Husum) på 2348 1193.

Du bedes uploade CV og autorisation sammen med din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. april 2021
Vi holder ansættelsessamtaler den 22. april 2021.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.