Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetstekniker - metal/elektronik

Vil du være med til at bringe kvalitetsarbejde på ”Next Level”?
I denne stilling skal du være med til at sikre høje kvalitetsstandarder både i nye produkter og produktionsprocesser. 

HR-Industries A/S søger for virksomhed i Randers, en kvalitetstekniker, der kommer til at arbejde bredt.

Arbejdsopgaverne i denne stilling er b.la.
Kvalitetssikring
Fejlårsagsanalyse på varer, struktureret indsamling af dokumentation m.m.
Gennemføre tests, opmåling, fejlfinding og årsagsanalyse m.m.
Kontrol af engen produktion
Afklaring ved fejlemner
Samarbejde på tværs med udvikling, indkøb, PTA, salg samt serviceafdeling mm.

Personprofil
Personligt er du teamplayer, der kan arbejde sammen med alle faglige grupper i en virksomhed. Du ved, hvad kvalitetsstyring handler om, og du har lyst til at drive kvaliteten frem i en virksomhed i vækst, hvor tingene ændre sig løbende. Du er en struktureret, åben og ærlig person, der trives og bidrager med faglighed og godt humør.

Din baggrund
Der kan være flere indgange til jobbet, men det er et krav, at du har tekniske forudsætninger for at arbejde videre med kvalitetsarbejde. Du kan evt. have en baggrund indenfor metalbranchen/elektronik suppleret med en videregående uddannelse som kvalitetstekniker, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende – hvor du eventuelt har specialiseret dig indenfor kvalitetsstyring.

Der tilbydes i denne stilling
En stilling med stor selvstændighed og ansvarlighed du selv kan være med til at præge
En spændende og travl hverdag blandt hjælpsomme, dygtige og engagerede medarbejdere
Et energisk og stærkt ledelsesteam med høje ambitioner som både kan og vil hjælpe dig og kvalitetsfunktionen til fortsat udvikling
En arbejdsplads i udvikling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling 

Er du interesseret
Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til jobbet. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. Send CV til job@hr-industries.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.   

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her