KVIK FREDERIKSSUND SØGER DELTIDS LAGERMEDARBEJDER

I Kviks verden er missionen klar: At sælge Dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser. 

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for en lagermedarbejder til Kvik Frederikssund.

Dine primære opgaver bliver varetagelse af opgaver på vores lager herunder varemodtagelse, udpakning af varer og pakning af ordrer samt samling af skabe.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

RESERVEDELS-EKSPEDIENT / LAGERMEDARBEJDER / KONTOR-HJÆLP

PH Maskinsalg og Service A/S

Reservedels-ekspedient Lagermedarbejder Kontorhjælp m.m. PH Maskinsalg Service A S søger en kvalificeret medarbejder til vores lager kontor m.m. i Fredensborg. PH Maskinsalg Service A S beskæftiger sig med salg, service og reparation af entreprenørm...
Indrykket:29. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Lagermedarbejder med truckkort

JKS A/S

Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Pakning Plukning Kontrol Forefaldende lagerarbejde Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring fra lagerarbejde Du arbejder struktureret og effektivt Du ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018