Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvik lagermedarbejder til Brøndby

Som lagermedarbejder hos Mosaikhjørnet kan du se frem til en travl og udfordrende hverdag med alsidige arbejdsopgaver.
Du elsker skiftende arbejdsopgaver inden for drift af lager, du møder altid andre mennesker med et smil, du er en habil truckfører, og du oser af gå-på-mod.

Kan du genkende dig selv?
Så vil vi gerne hilse på dig...


Mosaikhjørnet søger en kollega til vores lager i Brøndby. Jobbet har skiftende opgaver inden for drift af lager, herunder varemodtagelse, pakning og forsendelse af varer samt IT-registrering.

Hvem er du?
Du har måske en uddannelse inden for lager og logistik, herunder drift af lager, varemodtagelse, pakning og forsendelse af varer samt registrering i IT-systemer, fx. Navision. Du er desuden en rutineret truckfører og kan mestre flere bolde i luften. Du arbejder løsningsorienteret og struktureret og kan bevare overblikket i heftige situationer. Du er fleksibel og kan hurtigt arbejde selvstændigt. Da vores lager i Brøndby støtter vores tre forretninger i Glostrup, Brønshøj og Aalborg, er det vigtigt, at du også trives med kundekontakt.

Det gør dig stolt..
… at gøre et godt stykke arbejde, at yde en god service over for kunder, som henter varer på lageret og generelt, at være en god kollega. Du er ligeledes stolt over at være en del af et stærkt brand, som står for faglighed, passion og ansvarlighed. Ikke mindst har du lysten til at være en del af et godt team både lokalt og på landsplan.

Du kan forvente…
… at blive en del af et miljø med en uformel og afslappet atmosfære. Vi arbejder i en branche, som oplever stor udvikling, og vi forventer derfor, at du trives godt med forandringer. Da vi er et detailudsalg, arbejder vi også om lørdagen. Dette kompenseres med et fridagssystem. Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 07.00–17.30 fordelt på hverdage og 09.00-14.00 om lørdagen.

Interesseret?
Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest den 1. februar 2019 via knappen "Send ansøgning".
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jan Petersen på 2522 9738.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup
4363 3900


Se mere på vores ansøgersite: https://mosaikhjornet.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.