Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvindelig deltidshjælper søges - Er du limen i min hverdag?

Jeg hedder Dorthe og er 51 år, gift, bor i Odder og er delvis kørestolsbruger, da jeg har ledegigt. Jeg arbejder, træner, bader i havet, griller, går til koncerter, nyder kunst og holder af min lille have. Min store interesse er sund og spændende madlavning.  Som min handicaphjælper er du limen, der får det hele til at hænge sammen!

 

Jeg søger en handicaphjælper med tiltrædelse snarest, der kan indgå i mit team med ca. 20 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger typisk i dagtimerne to hverdage om ugen og en lørdag om måneden. I foråret forventes, at du kan arbejde mere, da jeg står for en operation.

Du hjælper mig i min hverdag med alt det, som jeg har brug for en hånd til. Dvs. alle praktiske opgaver, almindelig husholdning og hjælp i vores mini-have. Jeg skal have hjælp til personlig pleje, som bad og påklædning. Du er også min chauffør og længere køreture forekommer.  Der er ingen tunge løft.

Hvem er du?

  • Du er måske iværksætter, studerende eller kunstner og er ikke interesseret i/har brug for fuldtidsarbejde, men vil gerne give en ekstra tørn, når der er brug for det. Du vil derimod gerne have et fast deltidsarbejde for en længere periode (derfor dur frigørelsesattest ikke)
  • Du er rolig og nærværende, men samtidig frisk på lidt af hvert, og så er du robust og har ikke vandskræk
  • Du kan arbejde selvstændigt, men nyder det tætte samarbejde med mig og min mand
  • Du er ansvarlig, har ordenssans og kan lide, at der er styr på tingene
  • Du er en rutineret og sikker bilist, der er udholdende ved længere strækninger
  • Du er også interesseret i god og sund mad og kan finde ud af at lave det
  • Du er praktisk anlagt og kan håndtere mine forskellige hjælpemidler
  • Du bor i nærheden af os, så du nemt kan komme til og fra arbejde, og du er fleksibel mht. arbejdstider og kan arbejde om aftenen og i døgnvagt, de få gange det er nødvendigt
  • Du bedes oplyse, hvis der er ugedage, hvor du ikke kan arbejde
  • Du er selvfølgelig ikke-ryger.

Hvad kan jeg tilbyde?

Du får en masse gode oplevelser og erfaringer. Jeg kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, ordnede forhold og et stabilt og fleksibelt kollegialt team.

Lønnen er ca. 122 kr. i timen med tillæg aften og weekend uanset faglig baggrund (lønsatser for handicaphjælpere udmålt af Odder kommune). Ansættelse gennem Olivia Danmark, http://www.oliviadanmark.dk.

Der afholdes løbende samtaler, så send straks din personlige ansøgning til e-mail: dorthe@stief.dk.
Har du spørgsmål, så skriv og bed om mit telefonnummer.

Har du ikke hørt fra mig senest den 1. marts 2018 skal du betragte jobbet som værende besat til anden side. 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her