Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvindelig handicaphjælper søges til deltidsstilling 24-timers vagter

Jeg hedder Amalie Riis og er en ung kvinde på 25 år, som bor i Brønshøj i en 2-værelses lejlighed. Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol. Jeg har brug for hjælp 24 timer i døgnet.

Jeg søger en ny kvindelig hjælper – med kørekort - til at indgå i mit faste hjælperteam på i alt 5 personer (inkl. dig) i april 2018 efter aftale.

Jeg har brug for hjælp til stort set alt, herunder også personlig pleje. Jeg kan dog selv styre min el-kørestol, computer og mobiltelefon, og så har jeg et normalt verbalt sprog.

Dine opgaver
Dine opgaver består bl.a. i at hjælpe mig op af sengen og i bad, og herefter hjælper du mig i tøjet og over i min el-kørestol.
I løbet af dagen står du for madlavning morgen, middag og aften og hjælper mig med at spise og drikke.
Om aftenen, hjælper du mig i seng. Jeg har desuden brug for hjælp til at blive vendt nogle gange i løbet af natten. Der er diverse hjælpemidler til rådighed, som du vil blive oplært i at bruge, når du starter.

Derudover hjælper du mig med alle dagligdags gøremål såsom indkøb, tøjvask, rengøring og oprydning. Du kører og ledsager mig herudover til alle mine aktiviteter uden for hjemmet.
Jeg har endvidere brug for hjælp til at læse og skrive diverse tekster, og det er derfor vigtigt, at du har styr på den danske grammatik.

Fakta

  • Der vil være tale om 24 timer pr. uge i gennemsnit.
  • Mødetiden er fra kl. 07-07 næste dag.
  • Vagterne vil komme til at ligge i både hverdage, weekender og på helligdage.
  • Jeg har en 5-årig julevagtplan fra 2017-2021.
    I denne periode skal du arbejde juleaften i år 2019 og nytårsaften i år 2018 og 1. januar i år 2019. Det vil sige, at du skal blive et døgn efter nytårsaften. Hvis du allerede har planer lige netop disse år, er det ikke nødvendigt, at du søger jobbet.
  • Da det er et deltidsjob, er det sikkert en god mulighed for et studiejob. I den forbindelse vil jeg allerede nu understrege, at jeg forventer, at alle studierelaterede ting; lektielæsning og opgaveskrivning foregår udenfor din arbejdstid hos mig. Hovedformålet med at have et job hos mig er, at hjælpe mig med min hverdag, mine opgaver og de ting, jeg har brug for hjælp til.
  • Der er en sovesofa i stuen, hvor du sover. Desuden er der god mulighed for, at vi kan være i hver vores rum i de situationer i løbet af dagen, hvor jeg ikke lige har brug for dig.
  • Jeg er selv ikke-ryger og kan ikke klare lugten af røg.

Om mig
Jeg har et positivt livssyn og har taget et aktivt valg om at få det bedste ud af min situation. Mit liv er baseret på tillid, og tillid er for mig fundamentet i enhver relation. Derfor er åben og respektfuld dialog, som er baseret på tillid, i vores samarbejde meget vigtig for mig. 

Jeg lever et aktivt liv og har en del aktiviteter uden for hjemmet. Jeg har taget en uddannelse med fokus på lederskab og kommunikation (STU). Derfor bruger jeg nu min tid på projekter inden for ledelse og kommunikation.
Herudover bruger jeg tid på frivilligt arbejde. Jeg er meget engageret i interesseorganisationen LOBPA. Desuden er jeg også aktiv i Spastikerforeningen, hvor jeg sidder i en af kredsbestyrelserne.

Udover dette interesserer jeg mig meget for personlig udvikling mht. samspillet mellem mennesker. Jeg holder desuden meget af at høre lydbøger, se film og tv, tage på café og tage ud at shoppe. Jeg kan også godt lide at gå i biografen og i teatret, men får desværre ikke gjort det så tit, som jeg gerne ville. Sidst men ikke mindst holder jeg meget af en god snak om alt mellem himmel og jord.

Løn
Løn ifølge overenskomst.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er torsdag d. 22/2 2018.
Ansættelsessamtalerne vil finde sted onsdag d. 7/3 2018.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte mig på arkontor@gmail.com. Skriv ’spørgsmål’ i emnefeltet.

Send din ansøgning til ajrjob@gmail.com og skriv ’ansøgning handicaphjælper’ i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kvinde med sclerose søger en kvindelig handicaphjælper til 19 timer om måneden - Frederiksberg

LOBPA

Høje-Taastrup
Jeg er en udadvendt og omgængelig kvinde, der søger en kvindelig handicaphjælper. Jeg bor sammen med min fuldtidsarbejdende kæreste. Vi bor i en treværelses lejlighed på Frederiksberg, tæt ved Lindevang metrostation. Jeg er ikke på arbejdsmarkedet l...
Indrykket:1. maj 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Handicaphjælper - Hvidovre

LOBPA

Høje-Taastrup
FLEXIBEL L RENEM HJ LPER ASSISTENT SØGES Jeg søger enten 1 på fuldtid eller 2 på deltid (evt. ferieafløsere) ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysis...
Indrykket:9. maj 2018
Udløbsdato:4. juli 2018

Jeg søger hjælpere til afløsning og assistance ved diverse aktiviteter - Holstebro

LOBPA

Høje-Taastrup
Jeg søger hjælpere til afløsning og assistance ved diverse aktiviteter Jeg søger afløsere (ikke fast timetal) der kan træde til ved ferie, sygdom og diverse aktiviteter. Fx ledsagelse til diverse sociale arrangementer m.v. Jeg søger en person: Der e...
Indrykket:14. maj 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Vågen nattevagt 22 timer om ugen søges til mand i Tårnby - hurtigst muligt

LOBPA

Høje-Taastrup
Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune. I sommer perioden vil der være vagter i sommerhus tæt på Skibby i Vellerup sommerby - derfor er det et must at have kørekort. Nattevagt på 22 timer pr. uge (Kvinder foretrækkes) - der køres fast rul m...
Indrykket:14. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Personlig hjælper søges 32 ugl. - Middelfart

LOBPA

Høje-Taastrup
Jeg er en mand i min bedste alder 54 år! Og jeg har lige fået en Borgerstyret Personlig Hjælperordning anerkendt, og derfor søger jeg nu folk til denne hurtigst muligt Jeg har en rygmarvsskade, som gør, at jeg sidder i elkørestol og er lam fra overk...
Indrykket:16. maj 2018
Udløbsdato:5. juni 2018