Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvindesygdomme og Fødsler ved Aarhus Universitetshospital søger sygeplejersker

Afsnit for Mor og Barn søger sygeplejersker på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter fra den 1. april 2020. Vi søger sygeplejersker der kan matche nedenstående. 
 
Vi er et personale, der er meget engagerede i at præstere en sygepleje, hvor den enkelte patient og familie oplever at blive mødt af god faglig kvalitet og et meget imødekommende personale. Information og vejledning er en stor del af sygeplejen, hvorfor det er afgørende, at du finder dette udfordrende. Vi har mange studerende i afsnittet, og det er derfor vigtigt, at du er optaget af at uddanne kommende kollegaer. Vi har mange vagter og arbejder hver anden weekend eller 12 timers hver 3. weekend. Vi er et afsnit med meget højt patientflow, solide faglige kompetencer, et godt arbejdsmiljø og et stabilt fremmøde.
 
En arbejdsdag er fyldt med mange opgaver der stiller store krav til at sygeplejerskens fleksibilitet, hvorfor vi søger kollegaer,

  • som deltager aktivt i at tilpasse arbejdsgange til vores nuværende situation
  • som har høje kompetencer indenfor organisatorisk overblik og handlekraft
  • som er omstillingsparate, stabile, fleksible og har gode samarbejdsevner
  • som gerne må have erfaring fra andre specialer
 
For at trives i vores afdeling skal du værdsætte at blive fagligt udfordret, være reflekterende og løse opgaver i fællesskab.



Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.