Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvotatimelærer til tømreruddannelsen på ZBC i Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste tømrere? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger pr. 1. december 2020, eller efter aftale, en dygtig og engageret kvotatimelærer til vores undervisningsteam på tømreruddannelsen. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til og med 30. juni 2021.

 

Som faglærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau, med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Du vil i samarbejde med teamet omkring tømreruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever. Du vil være en hjørnesten i driften af vores uddannelse samt i opbygningen af denne, herunder med deltagelse i opfølgning på de administrative procedurer.

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Om dig

  • Du har et svendebrev som tømrer – gerne med overbygning som bygningskonstruktør.
  • Du skal have mindst 5 års erhvervserfaring inden for området.
  • Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste tømrere.
  • Du har gerne erfaring med at undervise på en erhvervsskole, men det er ikke et krav – det vigtigste er, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
  • Du kan lære fra dig og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde vores elever skal lære på.
  • Du ser potentialer i alle og sætter elevernes læring i centrum.  
  • Du har gåpåmod og går foran, når der skal tænkes nyt.  
  • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden.
  • Du har gode samarbejdsevner og lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.

 

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte. Vi arbejder i team, hvor teamet i fællesskab løfter undervisning, elevtrivsel og dermed fastholdelse.

Vi arbejder projekt- og helhedsorienteret med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

På ZBC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

 

Ansættelse

Der er tale om kvotatimelærer på fuldtid – svarende til 35,25 timer pr. uge. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2020 eller efter aftale.

Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler (handelsskoler og tekniske skoler).

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Bredahlsgade 1B, 4200 Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 18. oktober 2020.  Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Brian Winther, Områdeleder på tlf.: 3195 6503 eller på e-mail brwi@zbc.dk.

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.