Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kystvejens Konferencecenter søger kok med grønne fingre

Kender du, som os, Djurslands fantastiske spisekammer og vil du være en del af et stærkt team, der har humor og glimt i øjet? Så har du nu muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre.

ARBEJDSOPGAVER

Som kok ved du, hvad en konferencegæst forventer - både hvad angår kvalitet og service. Du kaster dig gerne ud i nye tiltag, der fremmer vores bæredygtige dagsorden.

Sammen med de øvrige kokke, vil du have ansvaret for:

  1. Udførelse af alle fagets opgaver med stor præcision, dygtighed og orden

Eksempelvis:

  1. Varemodtagelse med kvalitetskontrol
  2. Klargøring og anretning
  3. Udførelse af egenkontrol
  4. Medvirkende til løbende udvikling af drift, processer og arbejdsgange

DIN PROFIL

  1. Du er en kreativ, nytænkende kok, der med en grøn tilgang til gastronomien, elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - med fokus på enkelthed og smag
  2. Du sætter pris på at tilberede bæredygtige, moderne, kreative måltider og mad med mening
  3. Du kommer med en bred erfaring - gerne fra flere køkkener samt brød og kager.
  4. Du er positiv, engageret, har et godt humør og er præcis - også når det går stærkt, hvor du formår at holde flere bolde i luften på samme tid
  5. Med smil og overskud imødekommer du både gæsternes behov og kollegaernes ønske om et godt samarbejde
  6. Du har gode dansk – og/eller engelskkundskaber og ser det, at arbejde sammen med mange forskellige nationaliteter som en naturlig del af branchen

VI TILBYDER

  1. En dynamisk organisation, hvor værdierne spiller en stor rolle, og som opnår de opsatte mål gennem samarbejde, kreativitet og energi
  2. At du bliver en del af et travlt, ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du i det daglige vil refere til vores Køkkenchef, Joakim Skaaning
  3. At der er fokus på din personlige udvikling og trivsel.
  4. Alsidige arbejdsuger på 37 timer. Primært mandag til fredag. Dog må du påregne aften-, weekend- og helligdagsarbejde afhængig af hotellets arbejdsflow
  5. Løn efter gældende overenskomst
  6. Tiltrædelse marts 2020 eller efter aftale

Vi glæder os til at modtage en kortfattet ansøgning og CV inkl. foto.

Sendes senest hurtigst muligt til: lq@kysthotellet.dk

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør, Laila Qvist på tlf. 2539 8503

Kystvej 26

8500 Grenaa

Danmark

89 59 59 59

reception@kysthotellet.dk

kysthotellet.dk

Kystvejens Konferencecenter er placeret helt unikt mellem skov og strand i hjertet af

Danmark. På spidsen af Djurslands næse tilbyder vi 4-stjernede konferencefaciliteter, nyskabende og bæredygtig forplejning, 160 smagfuldt indrettede værelser og gratis parkering. Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum – Jer og jeres ønsker til det fuldendte møde eller konference.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330163089Phoenix-829d0f2212020-01-23T00:00:00Kystvejens Konferencecenter søger kok med grønne fingre

Kender du, som os, Djurslands fantastiske spisekammer og vil du være en del af et stærkt team, der har humor og glimt i øjet? Så har du nu muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre.

ARBEJDSOPGAVER

Som kok ved du, hvad en konferencegæst forventer - både hvad angår kvalitet og service. Du kaster dig gerne ud i nye tiltag, der fremmer vores bæredygtige dagsorden.

Sammen med de øvrige kokke, vil du have ansvaret for:

  1. Udførelse af alle fagets opgaver med stor præcision, dygtighed og orden

Eksempelvis:

  1. Varemodtagelse med kvalitetskontrol
  2. Klargøring og anretning
  3. Udførelse af egenkontrol
  4. Medvirkende til løbende udvikling af drift, processer og arbejdsgange

DIN PROFIL

  1. Du er en kreativ, nytænkende kok, der med en grøn tilgang til gastronomien, elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - med fokus på enkelthed og smag
  2. Du sætter pris på at tilberede bæredygtige, moderne, kreative måltider og mad med mening
  3. Du kommer med en bred erfaring - gerne fra flere køkkener samt brød og kager.
  4. Du er positiv, engageret, har et godt humør og er præcis - også når det går stærkt, hvor du formår at holde flere bolde i luften på samme tid
  5. Med smil og overskud imødekommer du både gæsternes behov og kollegaernes ønske om et godt samarbejde
  6. Du har gode dansk – og/eller engelskkundskaber og ser det, at arbejde sammen med mange forskellige nationaliteter som en naturlig del af branchen

VI TILBYDER

  1. En dynamisk organisation, hvor værdierne spiller en stor rolle, og som opnår de opsatte mål gennem samarbejde, kreativitet og energi
  2. At du bliver en del af et travlt, ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du i det daglige vil refere til vores Køkkenchef, Joakim Skaaning
  3. At der er fokus på din personlige udvikling og trivsel.
  4. Alsidige arbejdsuger på 37 timer. Primært mandag til fredag. Dog må du påregne aften-, weekend- og helligdagsarbejde afhængig af hotellets arbejdsflow
  5. Løn efter gældende overenskomst
  6. Tiltrædelse marts 2020 eller efter aftale

Vi glæder os til at modtage en kortfattet ansøgning og CV inkl. foto.

Sendes senest hurtigst muligt til: lq@kysthotellet.dk

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør, Laila Qvist på tlf. 2539 8503

Kystvej 26

8500 Grenaa

Danmark

89 59 59 59

reception@kysthotellet.dk

kysthotellet.dk

Kystvejens Konferencecenter er placeret helt unikt mellem skov og strand i hjertet af

Danmark. På spidsen af Djurslands næse tilbyder vi 4-stjernede konferencefaciliteter, nyskabende og bæredygtig forplejning, 160 smagfuldt indrettede værelser og gratis parkering. Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum – Jer og jeres ønsker til det fuldendte møde eller konference.

2020-02-17T19:51:03.583 Kender du, som os, Djurslands fantastiske spisekammer og vil du være en del af et stærkt team, der har humor og glimt i øjet? Så har du nu muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre. ARBEJDSOPGAVER Som kok ved du, hvad en konferencegæst forventer - både hvad angår kvalitet og service. Du kaster dig gerne ud i nye tiltag, der fremmer vores bæredygtige dagsorden. Sammen med de øvrige kokke, vil du have ansvaret for: Udførelse af alle fagets opgaver med stor præcision, dygtighed og orden Eksempelvis: Varemodtagelse med kvalitetskontrol Klargøring og anretning Udførelse af egenkontrol Medvirkende til løbende udvikling af drift, processer og arbejdsgange DIN PROFIL Du er en kreativ, nytænkende kok, der med en grøn tilgang til gastronomien, elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - med fokus på enkelthed og smag Du sætter pris på at tilberede bæredygtige, moderne, kreative måltider og mad med mening Du kommer med en bred erfaring - gerne fra flere køkkener samt brød og kager. Du er positiv, engageret, har et godt humør og er præcis - også når det går stærkt, hvor du formår at holde flere bolde i luften på samme tid Med smil og overskud imødekommer du både gæsternes behov og kollegaernes ønske om et godt samarbejde Du har gode dansk og eller engelskkundskaber og ser det, at arbejde sammen med mange forskellige nationaliteter som en naturlig del af branchen VI TILBYDER En dynamisk organisation, hvor værdierne spiller en stor rolle, og som opnår de opsatte mål gennem samarbejde, kreativitet og energi At du bliver en del af et travlt, ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du i det daglige vil refere til vores Køkkenchef, Joakim Skaaning At der er fokus på din personlige udvikling og trivsel. Alsidige arbejdsuger på 37 timer. Primært mandag til fredag. Dog må du påregne aften-, weekend- og helligdagsarbejde afhængig af hotellets arbejdsflow Løn efter gældende overenskomst Tiltrædelse marts 2020 eller efter aftale Vi glæder os til at modtage en kortfattet ansøgning og CV inkl. foto. Sendes senest hurtigst muligt til: lq@kysthotellet.dk Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør, Laila Qvist på tlf. 2539 8503 Kystvej 26 8500 Grenaa Danmark 89 59 59 59 reception@kysthotellet.dk kysthotellet.dk Kystvejens Konferencecenter er placeret helt unikt mellem skov og strand i hjertet af Danmark. På spidsen af Djurslands næse tilbyder vi 4-stjernede konferencefaciliteter, nyskabende og bæredygtig forplejning, 160 smagfuldt indrettede værelser og gratis parkering. Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum Jer og jeres ønsker til det fuldendte møde eller konference.11Jobnet829d0f22100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-29T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandNorddjurs - inkl. Anholt3696862KYSTVEJENS KONFERENCECENTER A/S11Kystvej 268500GrenaaDKDanmark0
lq@kysthotellet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000888698JobNet5103162510316210021-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=829d0f22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=829d0f22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=829d0f22&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=829d0f22&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-77-1.jpgKystvejens Konferencecenter søger kok med grønne fingre12003801Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363981418Laila Qvistlq@kysthotellet.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK