Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant eller bioanalytiker med kendskab til HPLC Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU

Københavns Universitet og Novo Nordisk A/S etablerede i 2010 et forskningscenter med navnet The Lifepharm Centre. Til dette center søger Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab, Sektion for Eksperimentelle Dyremodeller, en laborant eller en bioanalytiker fra den 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid.  
 
Arbejdsopgaver 
Du bliver en del af et engageret team, som forsker og underviser inden for farmakologi, toksikologi og biomedicin. Vores særlige ekspertise er biomarkører og dyremodeller for vigtige humane sygdomme som f.eks. diabetes og hjertekarsygdom samt betydningen af oxidativt stress i sygdomsudvikling. Vores ultimative målsætning er, ved hjælp af biokemiske, dyreeksperimentelle og sommetider også kliniske studier, at bidrage til forebyggelsen og forbedring af behandlingen af disse sygdomme. Det daglige arbejde foregår i samarbejde med gruppen – ca. 20 i alt – af videnskabelige medarbejdere, laboranter og Ph.d.-studerende med stor selvstændighed i planlægning og udførelse af egne opgaver.  
 
Arbejdsopgaverne er alsidige og omfatter primært forskningsrelateret laboratoriearbejde med HPLC og anden biokemisk analyse, bistand ved dyreeksperimentelle studier og i mindre grad assistance i forbindelse med laboratorieundervisning. Det er vigtigt, at du har lyst til at lære noget nyt og vil være med til at tage ansvar for, at vi sammen gør en forskel og leverer videnskabelige data af højeste kvalitet. Du skal også have et samvittighedsfuldt, fagligt og afklaret forhold til arbejdet med forsøgsdyr.  
 
Kvalifikationer 
Der lægges særlig vægt på, at den nye laborant eller bioanalytiker har:   

  • Indgående erfaring med HPLC og gerne Chromeleon software  
  • Interesse for analyse af biomarkører i biologisk materiale  
  • Forsøgsdyrskursus kategori B, alternativt at gennemføre dette så snart som muligt, og interesse for dyreforsøg  
  • Evne til omhyggeligt at observere, udføre og rapportere eget arbejde  
  • Højt kvalitetsniveau og stolthed omkring sin egen indsats  
  • Lyst og evne til at tage medansvar for den fælles daglige drift af laboratoriet  
  • Gode samarbejdsevner og engelskkundskaber   
Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK med indplacering i løngr. 4
 
eller  
 
Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen (LC/CO10-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for bioanalytikere.  
 
Endvidere er der mulighed for forhandling af tillæg iht. kvalifikationer.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål om stillingen kan stilles til professor, dr.med. og centerdirektør Jens Lykkesfeldt på tlf. nr. 35 33 31 63 eller jopl@sund.ku.dk  
 
Ansøgning  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs Jobportal (klik på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.
 
Ansøgningsfristen er den 22. februar 2018.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her