Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant (Research Associate), R&D, Bagsværd

Pioneer a brighter future
Novozymes arbejder tæt sammen med kunder, partnere og det globale samfund for at skabe en bedre og mere bæredygtig verden. Gennem videnskab og forskning videreudvikler vi industrier, og som del af R&D er du med til at finde biologiske løsninger og opbygge nye forretningsområder, der kan være med til at bane vejen for en lysere fremtid.

Laborant til fleksibelt R&D team
Vores nystartede team har til formål at føre vores forskningsaktiviteter hurtigt og bedst muligt fremad. Vi er 14 dedikerede kemikere og laboranter, som kan indsættes ved ændrede behov i vigtige projekter i divisionen Consumer Biosolutions. Vi søger to laboranter til vores team, som kan bidrage til anvendelsesorienteret forskning inden for områder som fødevarer, bagning, bryggeri og vaskemidler. I anvendelsesforskningen simulerer vi industrielle processer i lille skala og tester effekt af enzymer både på modelsubstrater og industrimodeller. Eksempler kunne være test af enzymer i brød, hvor vi måler på volumen og struktur efter bagning, eller vask af stoflapper med kunstige pletter, hvor vi måler tilbageværende farve efter vask.

Involveringen i projekterne kan variere helt ned fra 2-8 ugers kampagner og op til et års mere traditionel allokering. De fleste perioder vil have mellem 3 og 9 måneders varighed. Vores forskningslaboratorier ligger i Lyngby og Bagsværd og du vil alt afhængig af projektinvolvering have din daglige gang på disse to sites.

I denne stilling skal du:

  • Være uddannet laborant og have praktisk erfaring fra anvendelsesorienteret forskning
  • Kunne lide variation og være hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver
  • Være nysgerrig, initiativrig og have mod til at eksperimentere og prøve nye ting
  • Være fortrolig med engelsk i skrift og tale

Er du den næste Zymer i vores team? Overvej en karriere hos Novozymes og lad os sammen udfolde dit potentiale.

Om Novozymes
Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer vi industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår. Vi er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med vores bioinnovation kan vi eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøjvask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Vi kalder det Rethink Tomorrow.

Kontakt
For mere information kontakt afdelingsleder Rune Nygaard Monrad på telefon 30771656 eller kemiker Lisbeth Kalum på telefon 30774286. Ansøgningsfrist: 24. november 2020. Søg venligst online og husk at vedhæfte ansøgning og CV samt andre relevante bilag.


Ref: 7650BR
City: Bagsværd
Country: Danmark
Job Area: Forskning og udvikling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.