Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant til kemisk laboratorium

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med analyser inden for foder og fødevarer. Afdelingen består af 65 dygtige medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter, kemikere og analytical service managers. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed.

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig laborant til vores kemiske laboratorium, hvor vi foretager alle former analysekemiske metoder på foder og fødevarer, heriblandt analyser for protein (Kjeldahl/Dumas), fedt (Stoldt/RG/SBR), stivelse, fiber, sukker, m.fl.

Du kommer til at indgå i et team på 30 laboranter, der arbejder både selvstændigt og i mindre analyse-teams, hvor du bidrager til at leverer resultater af høj kvalitet, til den planlagte deadline.

Hos Eurofins kan du se frem til blive en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier. Vi tilbyder en fagligt spændende og udfordrende hverdag, i en virksomhed som prioriterer et godt arbejdsklima højt. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt arbejdstempo.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant
  • Du har gode IT kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Du taler og skriver dansk
  • Apparatkendskab inden for kemiske analyser som f.eks. fedtanalyser, proteinanalyser, træstof/kostfibre m.fl. er en fordel

Personlige kompetencer

  • Du trives i et produktionsmiljø, hvor effektivitet og kvalitetsbevidsthed vægtes højt
  • Du er mødestabil, god til at planlægge og et ordensmenneske
  • Du er lærenem, detajleorienteret og evner at holde fokus, selv når der er travlt
  • Du er glad for rutineprægede opgaver

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres i tidsrummet 06.00 – 18.00 i hverdagene.
Der vil forekomme weekendarbejde ca. hver 4. lørdag i tidsrummet 06.00 – 15.00

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen, Danmark

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins kemiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte produktionschef Bjørn Byriel-Christiansen på tlf. 26 86 41 88.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og andre relevante bilag  ved at følge linket https://smrtr.io/4yBSn og klikke på "jeg er interesseret". Vi ansætter så snart vi har fundet rette kandidat, så vent ikke med at ansøge.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Jeg er interesseret


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.