Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant til Marinbiologisk Sektion, Biologisk Institut

Marinbiologisk Sektion ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en laborant med tiltrædelse den 1. december 2019 eller snarest muligt derefter.

Om os

Marinbiologisk Sektion under Biologisk Institut forsker og underviser i virologi, mikrobiologi, mikroalger, økologi, hvirvelløse dyr, evolutionsbiologi og dyrefysiologi. Vi har adresser i både Helsingør og København, men denne stilling har sin base i Helsingør. Her har vi adgang til state-of-the-art klimarum og laboratorier til forskning og undervisning. Forskningen udføres af syv forskningsgrupper, der har tilknyttet post doc’s, PhD-, speciale-, og bachelor-studerende.

Jobbeskrivelse

Stillingen udgør én af sektionens to faste laborantstillinger. De overordnede arbejdsopgaver relaterer sig til ansvar for den daglige drift af stedet og dets laboratorier; f.eks. indkøb, registrering af kemikalier, medier og opløsninger, samt opsyn med arbejdsmiljø og sikkerhed for studerende og gæster. Endvidere vil der løbende være indsamling, forberedelse og klargøring af undervisningsmateriale og udstyr. Hertil kommer vejledning i teknikker og brug af udstyr (f.eks. flow cytometer, gas kromatograf, HPLC, respirometri m.m.) samt praktisk hjælp i forbindelse med studenterprojekter og forskningsprojekter.

Kvalifikationer

Vi søger en erfaren og selvstændig person, der har en uddannelse som laborant. Vi forventer, at den udvalgte ansøger har interesse for naturvidenskabelig forskning, samt mod og lyst til løbende at lære nye teknikker og indgå i et dynamisk samarbejde med sektionens ansatte. Da du i høj grad selv vil få ansvaret for at planlægge dit arbejde, skal du kunne strukturere din hverdag, og overskue flere sideløbende arbejdsopgaver samtidigt. Vi forventer, at du har gode IT-kompetencer, samt kan kommunikere på engelsk, da mange af vores studerende/gæster er udlændinge.

Desuden lægges der vægt på følgende personlige kvalifikationer:

  • Har gode samarbejdsevner
  • Er selvstændig og løsningsorienteret
  • Er struktureret og god til planlægning af eget arbejde
Vi tilbyder

Vi tilbyder en alsidig hverdag med mange udviklende arbejdsopgaver og et godt arbejdsklima. Du vil komme til at indgå i et internationalt dynamisk forskning- og undervisningsmiljø med fokus på engagement og udviklende samarbejde. Afdelingen nyder en positiv kollegial stemning og der er mulighed for samarbejde med interne såvel som eksterne partnere. Som en del af et stort biologisk institut bliver du en del af en stor gruppe af laboranter/teknikere, hvilket muliggør sparring og faglig udveksling inden for et meget bredt udsnit af den biologiske verden.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker som laborant i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som laborant i løngruppe 3. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Professor og Sektionsleder Lasse Riemann, e-mail: lriemann@bio.ku.dk

Sektionens hjemmeside: http://www1.bio.ku.dk/sektioner/mbs/

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være os i hænde senest den 20. oktober 2019, kl. 23:59. Ansøgningen vil blive behandlet fortroligt.

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.