Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant til massespektrometer-laboratorium

Biologisk Institut ved SDU Odense søger pr. 1. marts 2021 en laborant/laboranttekniker, der skal stå for vores laboratorium for isotopratiomassespektrometri. Dette laboratorium hører under Nordcee (http://www.nordcee.dk/), en forskningsgruppe på Biologisk Institut, Syddansk Universitet, Odense. Laboratoriet huser tre isotopratiomassespektrometre til analyse af gasser (N2, N2O, CO2 og CH4) samt C, N, og S i fast form. Vi analyserer både naturlige isotopforhold og isotop-berigede prøver fra forsøg. Du vil få ansvar for prøveforberedelse samt den daglige drift, vedligeholdelse og optimering af massepektrometrene, herunder dialog med øvrige ansatte og studerende. Vi søger en kandidat med erfaring i massespektrometri ,  udprægede evner for organisering og teamwork, samt gode engelsk-kundskaber, da meget af den daglige kommunikation foregår på engelsk.

Nordcee består af ca. 40 personer med fokus på mikroorganismers indflydelse på de globale stofkredsløb i dag og gennem Jordens historie. Du vil blive en del af en laborantgruppe på syv personer, som samarbejder om de fælles opgaver i Nordcee.

Ansættelse finder sted i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Laborantforening tilsluttet HK/STAT.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.