Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant til produktionslaboratorie

Firmabeskrivelse

Eurofins Vitamin Testing A/S er Eurofins gruppens internationale vitamin kompetencecenter og vi beskæftiger mere end 100 højt kvalificerede og erfarne kemikere, ingeniører, laboranter og assistenter. Vi er specialiserede inden for analyser af vitaminer og aminosyrer, som udføres for vores Eurofins partnere og deres kunder over hele verden.

Jobbeskrivelse

Hvad siger du til at blive en del af et internationalt selskab, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd?

Vi søger vores kommende laborantkollega, som med sin interesse for kemiske analyser, sit gode humør og drive kan bidrage til fællesskabet i vores produktionslaboratoruim.

Kvalifikationer

Faglige  kompetencer

  • Du er uddannet laborant – erfaringer med vitaminanalyser eller laboratoriarbjejde vil være en fordel, men ikke et krav
  • Du taler og skriver dansk – kan du begå dig på engelsk er det en fordel
  • Du behersker IT på brugerniveau

Personlige kvalifikationer

  • Du er struktureret, systematisk og detaljeorienteret
  • Du har øje for kvalitet, omhyggelig og er god til at tilegne dig ny viden
  • Du trives i et travlt miljø og kan bibeholde overblikket og det gode humør, også når det går stærkt
  • Du er en god kollega og udviser fleksibilitet i dit arbejde
  • Da dagligdagen indebærer både stående og gående arbejde, er det vigtigt at du er fysisk mobil

Hos Eurofins vægter vi arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold højt. Vi søger derfor en god kollega som har en positiv tilgang til tingene.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid:
Vores produktion arbejder alle dage i året, derfor vil du som vores nye kollega indgå i vores vagtplan som vi kender 8 uger i forvejen.

Dit gennemsnitligt timetal vil være 37 timer i ugen.

Mulighed for 2 forskellige profiler:

  • 4 dags profil, hvor du vil arbejde onsdag til lørdag
  • 3 ugers profil, hvor du vil arbejde hver 3. lørdag

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, 6600 vejen

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Mette Hartlev på tlf. +45 26 86 41 95.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og andre relevante bilag senest d. 22. november 2020 ved at følge linket https://smrtr.io/4xZRg og klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet og opfordrer derfor til, at du ansøger hurtigst muligt.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.