Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant til SCIENCE Biologisk Institut, Marinbiologisk Sektion

Marinbiologisk Sektion, Biologisk Institut ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en erfaren laborant til en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest muligt derefter. Arbejdsstedet er ved sektionens faciliteter i Helsingør. Ansættelsen sker for 18 måneder med mulighed for forlængelse.

Om os

Marinbiologisk Sektion (MBS) er en af de største sektioner ved Biologisk Institut (BIO) og har faciliteter både på Københavns Universitets Nørre Campus og Helsingør Nordhavn (Strandpromenaden 5). Laborantstillingen har fast arbejdssted i Helsingør, men perioder med aktiviteter i København og feltarbejde i Danmark eller udlandet kan forekomme. Personalet på MBS i Helsingør omfatter 5 professorer og 2 lektorer, samt 5 faste teknisk-administrative ansatte. De videnskabelige medarbejdere i Helsingør har en bred vifte af danske og udenlandske PhD studerende, postdocs og teknisk personale i deres forskningsgrupper, som primært er aflønnet via tidsbegrænsede eksterne forskningsmidler. En væsentlig del af den marinbiologiske undervisning på biologiuddannelsen foregår i Helsingør, hvor der også er mange bachelor- og specialestuderende der udfører eksperimentelle projekter. Endvidere deler vi faciliteter med Øresundsakvariet, der udgør en særskilt sektion på BIO.

Arbejdsopgaver

Stillingen er tilknyttet en forskergruppe ved MBS, som fokuserer på studier af mikromiljøer i akvatiske organismer og systemer. Gruppen udvikler og anvender avancerede mikroskala måleteknikker, som anvendes på en bred vifte af organismer inklusive bakterier, mikroalger, vandplanter og koraller. Laborant-arbejdet vil være en integreret del af disse aktiviteter og koordineres i samarbejde med gruppens faste laborant.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

Pasning og dyrkning af algekulturer og koraller i specielle akvariesystemer; HPLC analyser; Fremstilling af dyrkningsmedier og diverse reagenser; Celletællinger; Brug af mikrosensorer og diverse typer mikroskopi (lysmikroskopi, light-sheet mikroskopi; optisk koheræns tomografi, hyperspektrale analyser, samt kamerasystemer til måling af ilt og pH); Generel organisering af gruppens laboratorier, bestilling og forsendelse af varer og udstyr, samt teknisk assistance ifm laboratorieøvelser på kurser og for gruppens tilknyttede studerende og forskere.

Vi forventer

  • Du har en uddannelse som laborant
  • Du har erfaring med en eller flere af disse arbejdsopgaver: Dyrkning/pasning af mikroorganismer (alge og bakteriekulturer); Dyrkning/pasning af akvarier til marine organismer; HPLC; Lysmikroskopi; Fremstilling af dyrkningsmedier; Sterilt arbejde;
  • Du har erfaring med det organisatoriske arbejde i et forskningslaboratorie, herunder indkøb, kemikalieregistrering, affaldshåndtering, samt apparaturvedligeholdelse.
  • Ud over fag-relevante kompetencer forventes du at kunne kommunikere (både mundtligt og skriftligt) på engelsk samt at have erfaring med brug af Microsoft Office pakken, og Kemibrug.
  • Du er åben, fleksibel og klar på udfordringer både i det daglige og ifm nye projekter, tjenesterejser, praktisk organisation og vejledning af studerende og forskere i arbejdsgruppen. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og kan håndtere mange forskellige gøremål i en travl hverdag.
Vi tilbyder

Et udfordrende og afvekslende job, hvor ikke 2 dage er ens, hvor du har mulighed for en fleksibel planlægning af din arbejdsdag, og hvor der er rig mulighed for at interagere med danske og udenlandske kolleger og studerende.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som laborant i løngruppe 3, hvor basislønnen for tiden udgør kr. 27.451 kr pr måned plus pension. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 1. december 2020.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 50, 2020

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Professor Michael Kühl, 4047 6304.Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.