Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant/Bioanalytiker til Herlev og Gentofte Hospital

På Laboratorium for Medicinsk Allergologi, under Afdeling for Allergi, Hud- og Kønssygdomme, på Herlev og Gentofte Hospital er en fuldtids stilling som laborant/bioanalytiker ledig til besættelse d. 1. november 2020 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsområdet er allergianalyser, hvilket indebærer serum specifikt IgE-målinger på automatiseret udstyr og stillingen omfatter alle aspekter fra blodprøvebehandling, analysekørsel, svarafgivelse og rutinemæssig telefonbetjening af rekvirenter. Desuden indgår kvalitetskontrol og opsætning af nye analyser som en væsentlig parameter, da laboratoriet arbejder med at blive akkrediteret under ISO15189.

Arbejdstiden er almindelig dagtid, og løn er efter overenskomst mellem Danske Regioner og den relevante faglige organisation.

Laboratoriet for Medicinsk Allergologi er lille laboratorium med 10-15 medarbejdere, der udfører allergianalyser for Region Hovedstadens hospitaler samt andre rekvirenter. Desuden foregår der en væsentlig forskning inden for de immunologiske mekanismer, som vedrører allergi.

Ansøgning med CV, relevante eksamenspapirer, referencepersoner og evt. anbefalinger sendes elektronisk via linket her på siden til Laboratoriechef Lars K. Poulsen.

Ansøgningsfrist er d. 18. oktober 2020 kl. 12. Pga. epidemisituationen er vi ikke regelmæssigt ved telefonen, men eventuelle yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at sende en mail med dit telefonnummer til Bettina M. Jensen, bettina.margrethe.jensen@regionh.dk, så vil vi forsøge at ringe dig op.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.