Laborantelev


Laborantelev

Til vores laboratorium i Horsens søger vi en laborantelev med tiltrædelse snarest.

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling? Og vil du være med at til at give ekstraordinære overfladebehandlinger til brug i alt fra de mest avancerede byggerier til rumfart, er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger

Vi er en familieejet virksomhed, der hurtigt udvikler sig fra en national baseret virksomhed til en virksomhed med vækst på eksport. Vi er Nordeuropas største virksomhed indenfor overfladebehandling af aluminium, et område med stor vækst i og udenfor Danmark.

I laboratoriet vil du indgå i et dedikeret team på 2 laboranter, der foretager driftsanalyser og råvarekontroller. Du skal registrere og behandle analyseresultater, der indgår i dokumentationen for overholdelse af diverse eksterne krav for kvalitetsstyring herunder ISO 9001 og kundespecifikke krav. Du vil derudover deltage i forsøgs- og udviklingsprojekter sammen med vores udviklingsafdeling.

Som elev kommer du til at arbejde med:

  • Analyser i alle trin af produktionsprocessen.
  • Udføre kvalitetssikring og kalibrering af udstyr.
  • Deltage i procesoptimering af anlæggene.
  • Deltage i forskelligartede opgaver i samarbejde med teamets øvrige medarbejder og vores QHSE og udviklingsafdeling.

Som elev i HAI forventer vi noget af dig. Du skal håndtere flere samtidige opgaver, med et stort krav til kvaliteten af dit arbejde.
Du kan klare at prioriteterne ændres, så du må fravige din oprindelige plan.

Du er som person i besiddelse af et godt humør og bidrager med en god indstilling og et godt humør i teamet og med dine samarbejdspartnere i virksomheden. Din ihærdighed giver dig evne til at arbejde selvstændigt, når du har fået egne opgaver. Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde.

Det er et krav, at du har bestået den teoretiske del af uddannelsen, inden du påbegynder arbejdet på HAI. Ligeledes skal du kunne tale og skrive dansk og engelsk.

HAI tilbyder dig en elevplads på en mellemstor virksomhed. Virksomheden er den største virksomhed indenfor overfladebehandling af aluminium. Dine kollegaer er dygtige og motiverede, og virksomheden er international i sin medarbejderstab. 

Løn/ansættelse

Du bliver ansat med elevløn efter overenskomst.
Vi tilbyder en firmabetalt pensionsordning og en aktiv personaleforening.

Bopæl

Bopæl i eller rimelig afstand fra Horsens.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Laborant Helle Skanderup, telefon 7626 8652.

Hvis arbejdet lyder som noget for dig, kan du sende os din ansøgning med cv og gerne foto.

Vi holder løbende samtaler.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.