Gem job

Laborantelev

I QC (Quality Control) arbejder vi under GMP (Good Manufacturing Practice) og kvalitetssikring vil derfor være en naturlig del af din hverdag på ALK. QC afdelingen består af seks teams, hvor vi håndterer en bred vifte af mikrobiologiske, immunkemiske og kemiske analyser. Vi analyserer råvarer, mellemprodukter og færdigvarer.

Som laborantelev hos os vil du blive knyttet til et fast team i afdelingen, hvor du også vil skrive din opgave. Der vil være god mulighed for at samarbejde med andre teams og stifte bekendtskab til analysemetoder og processer hos disse.

Teamet som du tilknyttes, er et velfungerende team på 16 personer bestående af teknikere og kemikere. Vores arbejde består af:

 • Kemiske analyser til titrering
 • Identitetsbestemmelse af råvarer
 • SDS-PAGE proteinkarakterisering af produkter
 • RID (Radial Imunodiffusion til immunologisk styrkebestemmelse af produkter
 • Håndtering af modtagekontrol af materialer til vores produktionsprocesser
 • Du vil blive tildelt en fast vejleder, der sørger for at du bliver oplært i en række forskellige analyser, som er relevant for netop din afdeling, samt at du får vejledning og støtte til dit projekt.

  Stillingen besættes med start den 1. september 2021.

  Vi forestiller os, at du

 • Kan lide at arbejde i et miljø med en uhøjtidelig omgangsform og fokus på et godt samarbejde
 • Kan læse og tale dansk samt læse og forstå engelsk
 • Trives både i arbejdsteams og med selvstændige opgaver
 • Som person er du engageret, positiv og har et godt humør.
 • Trives i et miljø med mange forskellige opgaver
 • Vi tilbyder

  ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

  Ansøgningsfrist

  Deadline 30. april 2021.

  Kontakt

  For yderligere information kontakt venligst Rikke Brandt, Associate Manager QCA, telefon 4033 9533.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.