Laborantpraktikant - Sektion for Akvakultur, Hirtshals

DTU Aqua søger laborantpraktikant til sektion for Akvakultur, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals med tiltrædelse gerne pr. 1.februar 2021.

Sektionen for Akvakultur (https://www.aqua.dtu.dk/Forskning/Akvakultur) beskæftiger ca. 20 medarbejdere, heraf 3 laboranter. I sektionen tilvejebringes viden om opdræt af fisk og teknologi hertil, eksempelvis indenfor recirkulationsteknologi, biologisk vandbehandling, generel fiskefysiologi (vækst, ernæring og velfærd) og opdræt af forskelle fiskearter.

Sektion for Akvakultur beskæftiger sig med forskning og rådgivning indenfor opdrætssystemer, ernæring og fiskesundhed, og har et omfattende samarbejde med bl.a. det private erhvervsliv, øvrige danske og internationale forskningsinstitutioner, danske myndigheder og EU. Sektionen, som er lokaliseret på Nordsøen Forskerpark i Hirtshals.

Jobbet
Opgaverne er overvejende knyttet til akvakultursektionens forsøgsfaciliteter i Hirtshals, og omfatter blandt andet

 • Kemiske analyser af fisk, foder og vand for bl.a. næringssalte, organisk stof, energi m.v.
 • Metoder til analyse af særlige stofgrupper, metabolitter, desinfektionsmidler mv. ved brug af autotitrator, spektrofotometer, pladelæser, ionkromatograf m.m.
 • Mikrobiologiske analyser af vand (Bactiquant, BI5, partikeltæller, coulter counter, flowcytometer)
 • Analyser af våde biologiske prøver
 • Kalibrering af målesensorer, prøveudtagning og brug af dataloggerudstyr
 • Assistere med laboratorieforsøg
 • Instruktion i analyseteknikker for studerende
 • Indkøb af kemikalier, glasvarer og øvrigt laboratorieudstyr

Hertil kommer lejlighedsvis deltagelse i feltforsøg, hvor arbejdsopgaverne kan være opsætning af måleudstyr, prøvetagning og analysearbejde på lokaliteten.

Vores forventninger til dig
Du skal have bestået den obligatoriske skoledel af erhvervsakademiuddannelsen indenfor laboratorieområdet. Der lægges særlig vægt på, at den nye laborantpraktikant:
 • Er omhyggelig og observerende
 • Både evner at arbejde selvstændigt og i mindre grupper
 • Har lyst til at blive en del af et mindre team med stor arbejdsglæde
 • Er mødestabil og energisk
 • Har gode samarbejdsevner, positiv indstilling og godt humør
 • Kan varetage rutinemæssige opgaver
 • Er fleksibel og indstillet på periodisk mér-arbejde

Endvidere er det væsentligt, at du føler ansvar i forhold til arbejdsplads og opgaver, og vilje og entusiasme til at bidrage fagligt og socialt ved udvikling af arbejdspladsen.

Vi tilbyder
Fleksible arbejdstider (flex-aftale), et energisk og positivt, uhøjtideligt arbejdsmiljø og mulighed for alsidigt arbejde med udviklingsmuligheder. Hertil kommer et spændende internationalt miljø og en unik natur med skov, hav og strand lige ved døren.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2020. Tjenestestedet vil være DTU Aqua, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 18. september 2020. Åbn linket 'Ansøg online', hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, dokumentation for uddannelse og eventuel tidligere beskæftigelse.

Du er velkommen til at kontakte laborant Ulla Sproegel på 3388 3289 / e-mail: usp@aqua.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.000 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.