Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborantpraktikant, Sektion for Bioinformatik og RNA biologi, Biologisk Institut

Sektion for Bioinformatik og RNA biologi, Biologisk Institut, Københavns Universitet søger en laborantpraktikant i perioden 1. februar 2021 til 31. januar 2022. Stillingen er en uddannelsesstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid, og der kan ikke påregnes ansættelse efter endt uddannelse.

Laboratoriets hovedinteresse er at forstå, hvordan små RNA molekyler og RNA modifikationer regulerer geners aktivitet, og vores arbejde beror især på biokemiske, genetiske og molekylærbiologiske teknikker. Vi arbejder med planten Arabidopsis thaliana som modelorganisme. Praktikanten vil få en solid erfaring i molekylærbiologi og genetik. Arbejdet kommer blandt andet til at involvere rekombinant DNA teknologi, DNA og RNA oprensning, samt karakterisering med PCR og blottingteknikker. Der vil også blive arbejdet med heterolog proteinekspression og karakterisering af proteiner med western blots. Et ubesværet mundtligt engelsk er nødvendigt på denne praktikplads, da du vil komme til at indgå i en international forskningsgruppe og derfor må påregne, at arbejdssproget overvejende er engelsk. Det er vigtigt at være højt engageret i arbejdet for at komme i betragtning til denne praktikplads.

Spørgsmål rettes til professor Peter Brodersen (pbrodersen@bio.ku.dk) eller til laborant Lena Bjørn Johansson (lbj@bio.ku.dk).

Kvalifikationer

Der lægges særlig vægt på at du:

  • har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen med tilfredsstillende resultater
  • behersker engelsk i skrift og tale
  • har gode samarbejdsevner
  • har faglig interesse
Løn- og ansættelsesforhold:

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Basisløn for praktikanter udgør 17.007,58 kr. og voksenpraktikantløn (praktikanter som er fyldt 25 år ved ansættelsen) udgør 20.275 kr.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning m.v:

Ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbeviser m.v. skal være universitetet i hænde senest den 23. november 2020 kl. 23:59. Ansøgning skal sendes via Københavns Universitets Jobportal. Tryk på linket ”Søg stillingen” nederst i opslaget.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.