Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborantpraktikant, Sektion for Cellebiologi og Fysiologi, Biologisk Institut

Sektion for Cellebiologi og Fysiologi, Biologisk Institut, Københavns Universitet søger en laborantpraktikant i perioden 1. februar 2021 til 31. januar 2022. Stillingen er en uddannelsesstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid og der kan ikke påregnes ansættelse efter endt uddannelse.

I laboratoriet for Genom forskning og Molekylær Biomedicin forsker vi primært i fedme og diabetes relaterede problemstillinger. Du vil komme til at arbejde på et projekt, der undersøger det komplekse samspil mellem forskellige næringskilder i udviklingen af sund tarmflora og en velbalanceret metabolisk profil. I den forbindelse vil du blive tilknyttet en specifik forsker, samt en erfaren og kompetent laborant - den daglige vejleder - som vil oplære dig i laborantfagets håndværksmæssige færdigheder.

I 2021 vil vi have fokus på at afslutte et stort projekt om sammenhængen mellem diæt, tarmflora og sundhed i grise. Vi søger derfor en selvstændig laborantpraktikant som blandt andet vil tage udfordringen op med at koordinere og systematisere bakteriel DNA-ekstraktion fra et større antal prøver. En praktikplads i vores laboratorium giver desuden mulighed for at stifte bekendtskab med en række molekylærbiologiske metoder, såsom RNA preparation, qPCR, genotypninger, Western blot, flow cytometri, RNA/single cell sekventering samt mulighed for at arbejde med celledyrkning og forskellige musemodeller, der er forbundet med diæt induceret fedme. Vi er en rummelig gruppe der hylder mangfoldighed og værdsætter ihærdighed. Vi ser frem til at høre fra engagerede kandidater.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Mohammed-Samir Belmaâti: mbelmaati@bio.ku.dk

Kvalifikationer:

Der lægges særlig vægt på at du:

  • har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen med godt resultat
  • mestrer engelsk i skrift og tale på brugerniveau
  • arbejder systematisk og selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner
  • er udadvendt
  • har faglig interesse
Løn- og ansættelsesforhold:

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Basisløn for praktikanter udgør 17.007,58 kr. og voksenpraktikantløn (praktikanter som er fyldt 25 år ved ansættelsen) udgør 20.275 kr.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning m.v.:

Ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbeviser m.v. skal være universitetet i hænde senest den 23. november 2020 kl. 23:59. Ansøgning skal sendes via hjemmesiden: http://jobportal.ku.dk. Tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.