Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborantpraktikanter

Institut for Biokemi og Molekylær Biologi, Syddansk Universitet - Odense, søger 2 laborantpraktikanter til ansættelse 1. september 2018 til en samlet ansættelsesperiode på 1 år.

Som praktikant vil du blive tilknyttet én af nedenstående grupper:

Lipid metabolisme, signalering og Lipidomics
Forskningsleder Nils J. Færgeman


LIPID-gruppen  interesserer sig for hvordan lipidmetabolismen og lipidmedieret signalering er koordineret for at imødekomme de ernæringsmæssige krav for celler og organismer. Vi fokuserer på hvorledes lipider syntetiseres, transporteres og metaboliseres og hvorledes de kan fungere som signalmolekyler. Vi ønsker at forstå sammenhængene mellem lipidmetabolismen, lipidmedieret signalering, celledifferentiering og aldring samt i udviklingen af en lang række sygdomme som fedme, diabetes, hjerte-karsygdomme og kræft. Arbejdsfunktionerne omfatter udover standard laboratoriemetoder, HPLC-elektrospray-massespektrometriske analyser af lipider og andre små molekyler, molekylær biologi, proteinkemi, rekombinant proteinteknologi, proteinoprensning, immunologimetoder, kromatografiske metoder, herunder HPLC, FPCL og TLC samt håndtering af mammale celler.


Posttranskriptionel Processering og Arvelige Sygdomme 
Forskningsleder Brage Storstein Andresen


I gruppen for Posttranskriptionel Processering og Arvelige Sygdomme
forsker vi i, hvorledes mutationer i vores gener kan føre til arvelige sygdomme ved at ændre processeringen af mRNA. Vi fokuserer hovedsaglig på stofskiftesygdomme, neuromuskulære sygdomme (f.eks. SMA og DM) og cancer. De molekylære sygdomsmekanismer, som vi undersøger, er dog generelle. Den viden, vi opnår, kan derfor bidrage til en bedre forståelse af de fleste andre arvelige sygdomme, samt udnyttes til at udvikle bedre diagnostik og behandling. Vi anvender patientceller og modelcellesystemer, samt alle moderne molekylær-biologiske teknikker. Et af vores vigtigste fokusområder er udvikling af nye behandlinger ved hjælp af antisense oligonucleotider, der kan korrigere forkert splicing og dermed virke terapeutisk.


Vores forventninger til dig er, at du kan lide udfordringer 
og du skal kunne tale og skrive på engelsk. Ansættelsen er betinget af, at den teoretiske del er bestået inden ansættelsesstart. Du skal sende dokumentation til os.

Er du interesseret i begge grupper, kan du skrive det i din ansøgning. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Ulla Aljene, tlf.: 6550 2445.


Ansættelse finder sted i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Laborantforening tilsluttet HK/STAT.


Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".


Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her