Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinator til biomedicinsk forskningscenter

BRIC, Københavns Universitet søger en laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinator til at varetage koordineringen af den daglige drift af forskningslaboratorierne, samt centrets arbejdsmiljøarbejde. Har du viden om de tekniske rammer for laboratoriearbejde, om laboratoriesikkerhed, samt et stærkt personligt drive, er du måske vores nye medarbejder.

BRIC er et biomedicinsk center, hvor der laves grundforskning. Vi er ca. 250 ansatte, med en stor andel internationale medarbejdere. Centeret er opdelt i 25 forskningsgrupper med tilhørende laboratorier. Derudover huser centeret flere specialiserede fælleslaboratorier (f.eks. GMO1, GMO2 samt radioaktivitetslaboratorium) og otte core faciliteter.

Om stillingen
Koordinatoren vil indgå i BRICs administrationsteam, som ledes af centerets administrationschef. Sparring og planlægning af dele af arbejdet, vil foregå sammen med centerets videnskabelige direktør. De primære opgaver inkluderer koordinering af den daglige laboratoriedrift og arbejdsmiljøområdet:

Laboratoriekoordinering

 • Ansvar for drift af laboratorier, herunder koordinering vedr. vedligehold af udstyr og faciliteter
 • Kontaktperson til universitets bygningsdrift
 • Projektleder på bygningsopgaver i laboratorierne
 • Koordinator for myndighedsgodkendelser for klassificeret materiale, importgodkendelser mv.
 • Løbende drift vedr. alarmsystemer på større udstyr, serviceaftaler, anlægskontrol o. lign.
Arbejdsmiljøkoordinering

 • Sekretær for BRICs arbejdsmiljøudvalg, udpeget medlem af fakultetets arbejdsmiljøorganisation
 • Implementering og overholdelse af arbejdsmiljøpolitikker
 • Ansvar for overholdelse af krav til kontrolbelagte reagenser, kemikalier, virus m.m.
 • Instruktion og undervisning af medarbejdere (sikkerhedsintro, kemikalieregistrering mv)
 • Sikre efterlevelse af KUs af beredskabsplaner
 • Fysisk arbejdsmiljø (APV, ergonomi)
Udover de primære opgaver, vil der ligge opgaver indeholdende myndighedskontakt ift. fx fornyelse af tilladelser fra miljø- og sundhedsstyrelsen på laboratorieområdet. Der vil i mindre omfang indgå udviklingsopgaver indenfor fx bæredygtighed i laboratoriet, engagement af forskere i laboratoriesikkerhed, organisering og indretning af faciliteter o. lign.

Om dig
Du har enten en teknisk eller akademisk uddannelse (laborant, ingeniør, cand. scient e. lign.), der har givet dig en bred forståelse af rammerne for laboratoriearbejde, herunder både de fysiske og regulatoriske rammer. Et kendskab til bygningsinfrastruktur, så som ventilation, er en fordel. Du har personligt drive og lyst til at dit arbejde gør en forskel i organisationen. Da stillingen har mange berøringsflader både med forskere på centeret, samt lokale og centrale arbejdsmiljømedarbejdere, skal du besidde gode samarbejdsevner og kunne kommunikere flydende i arbejdssituationer på både dansk og engelsk.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse af 3 års varighed. Der er tale om en tidsbegrænset stilling, hvor videre udvikling af stillingen er afhængig af kommende udvikling på service- og laboratoriefacilitetsområdet på BRIC og det Sundhedsvidenskabelige fakultet. Ansættelse pr. 1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter på 37 timer, med mulighed for deltid. Ansættelsen og aflønning sker efter reglerne i Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) med indplacering i løngruppe 5 eller som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Hvis du vil vide mere om stillingernes indhold, er du velkommen til at kontakte Direktør, Anders H. Lund på anders.lund@bric.ku.dk eller tlf. 35325657.

Ansøgning samt CV og dokumentation for relevant uddannelse indsendes elektronisk via linket ”Søg stillingen” nedenfor.

Ansøgningsfristen er 21. september 2020.
Samtaler forventes afholdt i uge 40, 2020.

Københavns Universitet ønsker at afspejle mangfoldigheden i samfundet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.