Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laboratorieassistent med kendskab til trikiner søges til stilling på nat i mikrobiologisk laboratorium

Firmabeskrivelse
Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

 

Jobbeskrivelse
Vi søger en laborant eller laboratorieassistent til natholdet i vores mikrobiologiske laboratorium, som består af 9 engagerede og dygtige medarbejdere. I afdelingen, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, får du en hverdag i højt tempo og mulighed for personlig og faglig udvikling. 

Hvad siger du til at blive en del af et fleksibelt og dynamisk team, hvis fornemste opgave er at levere analyser af allerhøjeste kvalitet?  

Der vil være grundig oplæring i procedurer og metoder, så det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold højt. Du skal derfor være en person, som både har lyst til at bidrage med høj faglighed og som samtidig, med en positiv indstilling.

 

Kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant eller har naturfaglig interesse og erfaring fra et produktionsmiljø, gerne som laboratorieassistent
  • Du har erfaring med eller er interesseret i mikrobiologi
  • Det er en fordel, at du har erfaring med trikiner og mikrobiologiske dyrkningsmetoder
  • Du behersker dansk i skrift og tale
  • Du har erfaring med IT og gerne LIMS

Personlige kompetencer

  • Du arbejder systematisk, kvalitets- og ansvarsbevist og er glad for rutineprægede opgaver
  • Du er omhyggelig, tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde
  • Du trives i et miljø med et højt arbejdstempo og bevarer overblikket og det gode humør, selv når der er travlt
  • Du er en god kollega og udviser fleksibilitet i dit job

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

 

Yderligere oplysninger

 

Arbejdstid
Fuldtidsstilling, hvor dine arbejdstimer placeres på 5 af ugens første 5 dage med start kl. 19:00.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte produktionschef Lone Andresen på LoneAndresen@Eurofins.dk .

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til, at du ansøger hurtigst muligt.

 

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 48.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.