Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laboratorieassistent til kemi, biologi og fysik på Viborg Tekniske Gymnasium

Viborg Tekniske Gymnasium søger en laboratorieassistent til vores værkstedslaboratorier, hvor vi arbejder med fagene kemi, biologi og fysik.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at opstille og nedtage udstyr i forbindelse med laboratorieøvelser/forsøg samt at bistå underviserne og eleverne under forsøgene. Herudover skal du i samarbejde med gymnasiets undervisere sikre korrekt ajourføring af afdelingens kemikaliebeholdning, og at laboratoriernes udstyr er korrekt vedligeholdt, rengjort og sikkert.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med gymnasiets engagerede og kompetente undervisere.

Lidt om dig
Vi søger en person, som har interesse i at arbejde med unge mennesker i et læringsmiljø. Du har ikke nødvendigvis pædagogisk erfaring, men du er åben og udadvendt, hjælpsom og god til at skabe kontakt til unge mennesker. Du er mødestabil og engageret i dine opgaver og ansvarsområder.

Du er eventuelt uddannet laborant, men andre uddannelser og erfaringer kan også være relevante. Det er vigtigt, at du kan bevise et solidt kendskab til arbejdet med kemi/biologi, og at du har indgående kendskab til sikkerheden på et laboratorie/kemiværksted.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Der er tale om ansættelse som timelærer i perioden 1. august 2018 til 30. juni 2019. Vi forventer at stillingen har et omfang af ca. 200 timer pr. år.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Leif Rye Hauerslev. Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen” i højre side af skærmen. Ansøgningsfristen er den 21. april 2018, og vi forventer at holde samtaler snarest derefter.

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængig af personlig baggrundIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her