Gem job

Laboratorietandtekniker til Centrallaboratoriet

Institut for Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en laboratorietandtekniker til Centrallaboratoriet pr. 1. september 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsubegrænset fuldtidsstilling (alternativt 28 timer ugentligt).

Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som laboratorietandtekniker blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Som laboratorietandtekniker vil du helt overordnet skulle varetage teknikopgaver i relation til fast og aftagelig protetik samt forestå undervisning inden for faglig relevante emner.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • fremstilling af fast og aftagelig protetik ved hjælp af traditionelle metoder og CAD/CAM teknikker
  • fremstilling af forsknings- og undervisningsmateriale
  • undervisning af studerende i tandteknisk relaterede processer

Du refererer til cheftekniker Dirk Leonhardt.

Dine kompetencer
Du er uddannet laboratorietandtekniker - gerne med erfaring med lignende opgaver. Da Instituttet, og dermed også Centrallaboratoriet, er i en stærk udvikling med stadigt mere udbredt anvendelse af digital teknik, vil en del af arbejdet foregå ved computer med brug af designsoftware og digital produktion herunder 3 D print. Derfor er interesse og kendskab til digital produktion og dentalsoftware en forudsætning.

Som ansat på Centrallaboratoriet kommer du i kontakt med faggrupperne for odontologi, klinikassistenter, tandplejer- og klinisk tandteknik samt grundforløb i tandteknik. Centrallaboratoriet samarbejder med et bredt felt af aftagere og kolleger, og gode kommunikative evner vægter højt i denne stilling.

I det daglige taler vi dansk og engelsk på Centrallaboratoriet, så vi forventer, at du taler og skriver flydende engelsk.

Som person er du udviklingsorienteret og fagligt nysgerrig. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, når du er kommet ind i rutinerne. Du har gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte cheftekniker Dirk Leonhardt på telefon 87167471.

Arbejdsstedet er Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 20.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 1. maj 2021

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.