Gem job

Laboratory TechnicianEngineering

GEA es uno de los mayores proveedores para la industria alimentaria y de bebidas, y para una gran variedad de otros sectores de procesos. Hay aproximadamente 18 000 empleados en más de 50 países que contribuyen al éxito de GEA —¡únase a ellos! Tenemos ofertas de trabajo interesantes y ofrecemos un ambiente de trabajo positivo en equipos internacionales, además de oportunidades de crecimiento y desarrollo personal en una empresa global.

Er du på udkig efter et laborantjob, hvor ikke to dage er ens? Og vil du have en hverdag, du selv er med til at strukturere? Bliv en del af GEA og bliv en populær kollega i en stor, international organisation. Du hjælper nemlig både dine kolleger i vores testcenter samt vores internationale kunder. Er det noget for dig? ”Vi er som en lille familie i afdelingen, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs – det skal du glæde dig til,” fortæller process operator and lab. manager Stine Helt Hansen. Velkommen til GEA’s testcenter i Søborg GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien samt til den farmaceutiske og kemiske industri. På testcenteret i Søborg råder vi over in-house testfaciliteter til alle former for forretningsrelevante forsøg inden for tørring, og her vil du møde 25 kolleger, der inkluderer testingeniører, operatører, smede, elektrikere, laboranter og mange flere.

Sus responsabilidades y tareas:

Analyser og tests – samt få en bred berøringsflade

Når vi udvikler nye anlæg, er det vigtigt, at de fungerer optimalt. Derfor bliver din primære opgave at analysere det pulver, som vi producerer på vores pilotanlæg – spraytørret pulver, der bruges i fødevarer og i den kemiske og farmaceutiske industri.

Du indgår i et team på to laboranter. I har et bredt samarbejde med bl.a. vores testingeniører og operatører, der løbende justerer anlæggene. De beder løbende om jeres hjælp til at analysere restfugt, massefylde, partikelstørrelse – og meget mere.

Mere konkret kommer du til at:

 • servicere kunder, vores testingeniører og andre kolleger i GEA med laboratoriearbejde og forsøgsopstillinger
 • foretage mange forskellige fysiske og kemiske pulveranalyser
 • stå for, at vores udstyr er kalibreret – du gør det enten selv eller tilkalder eksterne kalibreringsteknikere
 • vedligeholde vores laboratorieudstyr
 • indkøbe diverse kemikalier, pipetter etc.
 • ”Der sker hele tiden noget nyt hos os. Du vil møde nye mennesker og kunder med forskellige behov og internationale baggrunde – det, synes jeg personligt, er rigtig spændende,” siger Stine.

  Su perfil y calificaciones:

  Nysgerrig laborant med øje for detaljer

  Du er typen, der kan lide at sætte dig ind i nye emner og får fikset ting i laboratoriet, hvis de ikke virker. Samtidig er du rummelig og fleksibel, da du kommer til at arbejde med mange forskellige mennesker i løbet af din dag. Det er en hverdag, hvor det er vigtigt at have øje for detaljen, samtidig med at få noget fra hånden og have flere bolde i luften.

  Derudover ser vi gerne, at du:

 • er uddannet laborant, kemotekniker eller lignende og har nogle års erfaring som laborant, gerne inden for pulverteknologi
 • har teknisk snilde, så du kan vedligeholde vores udstyr
 • sætter en ære i at udføre dine opgaver omhyggeligt
 • kan begå dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.
 • Interesseret?
  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte process operator and lab. manager Stine Helt Hansen på telefon 41 74 83 03.

  Vi behandler ansøgninger løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 15. april 2021.

  Vi gør opmærksom på, at GEA udelukkende anvender elektronisk rekruttering, og det er derfor kun ansøgninger modtaget via ansøgningslinket, som vil komme i betragtning.


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.