Læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin til Tilsyn og Rådgivning Syd i Kolding, Styrelsen for Patientsikkerhed, (etårig stilling)

Er du nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale og administrativ medicin? Så tilbyder vi en introduktionsstilling, hvor du får mulighed for at bruge din lægefaglighed i et samfundsmedicinsk perspektiv.

Om enheden
Tilsyn og Rådgivning Syd er en sundhedsfaglig enhed med omkring 40 medarbejdere, herunder godt 10 læger, foruden sygeplejersker, jordemødre, ac’ere (overvejende folkesundhedsvidenskabskandidater) og administrativt personale. Vi er en velfungerende uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin, og har løbende 2-3 læger ansat i introduktions- og hoveduddannelsesstillinger.

Vi yder sundhedsfaglig rådgivning til andre myndigheder og sundhedspersoner i relation til bl.a. retslægelige ligsyn, trafikmedicin, anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme, beredskabsopgaver og miljøforurening. Derudover fører vi tilsyn med behandlingssteder og sundhedspersoner i Region Syddanmark.

Dit arbejde
Som læge i introduktionsstilling vil du, efter grundig oplæring, få opgaver inden for en bred vifte af enhedens områder.

Opgaverne vil typisk omfatte:

  • Telefonvagter, hvor du håndterer henvendelser fra andre myndigheder og sundhedspersoner om bl.a. sundhedsfaglige og sundhedsjuridiske spørgsmål, tilfælde af smitsomme sygdomme, miljøforurening og beredskabshændelser
  • Retslægelige ligsyn i samarbejde med politiet - samt eventuel opfølgning på disse
  • Kørekortssager, hvor du foretager en vurdering af de helbredsmæssige forhold hos ansøger
  • Oplysningssager, hvor du indhenter og gennemgår materiale med henblik på vurdering af, om der er en bekymring for patientsikkerheden
  • Tilsynsaktiviteter, hvor du deltager i udgående tilsyn på behandlingssteder og/eller i samtaler med sundhedspersoner
  • Andre opgaver, afhængigt af dine ønsker og kompetencer
Din uddannelse og erfaring
Du er uddannet læge og har gennemført den kliniske basisuddannelse. Vi ser også gerne, at du har erfaring fra ansættelser i sundhedsvæsenet.

Dine personlige kvalifikationer
Du er nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale og arbejdet med administrativ medicin, har gode samarbejdsevner og trives i et travlt og tværfagligt miljø.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har:

  • interesse for og erfaring med et eller flere af enhedens arbejdsområder
  • interesse for og erfaring med organisatoriske lægelige opgaver
  • interesse for sundhedsjuridiske problemstillinger
  • gode kompetencer inden for IT
Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde, hvor du kan bruge din lægefaglighed i et bredere samfundsmedicinsk perspektiv. Et udfordrende arbejde, hvor du vil lære at agere som en myndighed og navigere i feltet af andre statslige, regionale og kommunale myndigheder. Et lærerigt arbejde, hvor du vil kunne tilegne dig samfundsmedicinske, organisatoriske og sundhedsjuridiske kompetencer af relevans i enhver sammenhæng.

Du vil blive en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at udforske dit potentiale inden for det samfundsmedicinske speciale. Enheden er præget af et godt læringsmiljø med god mulighed for supervision og feedback både fra den øvrige lægegruppe og fra andre faggrupper. Vi sørger for god oplæring, herunder bred introduktion og en række relevante interne uddannelsesdage. Derudover er der mulighed for besøg på andre uddannelsessteder inden for samfundsmedicin. Du vil få en fleksibel arbejdsdag, hvor du får mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde i vidt omfang.

Om ansættelsen
Stillingen er en vagtfri etårig introduktionsstilling til specialet samfundsmedicin. Stillingen ønskes besat per 1. september 2020 eller snarest derefter.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe eller skrive til sektionsleder, overlæge Ulla Bonde van Zwol, tlf. 2931 9863, mail ubvz@stps.dk eller enhedschef, overlæge Torben Hærslev på tlf. 7222 9375, mail torh@stps.dk.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Introduktions læge

Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus

Kolding
Introduktionslæge til Røntgen og Scanning SLB Kolding Sygehus: Afdelingen Røntgen og Scanning søger 1 introduktions læge med start den 1. November 2020. Stillingen: Lægegruppen arbejder i teams med følgende inddeling angiografi, øvre gastroenterolog...
Indrykket:8. august 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Introduktions læge

Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus

Kolding
Introduktionslæge til Røntgen og Scanning SLB Kolding Sygehus: Afdelingen Røntgen og Scanning søger 1 introduktions læge med start den 1. November 2020. Stillingen: Lægegruppen arbejder i teams med følgende inddeling angiografi, øvre gastroenterolog...
Indrykket:8. august 2020