Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør – og det ved vi. Men vi mener ikke, det skal stå i vejen for en kompetencegivende ansættelse.

På Psykiatrisk Center Nordsjælland åbner vi som den første psykiatriske afdeling op for muligheden med en introduktionsstilling på deltid! Vi tilpasser sammen med dig en stilling med en varighed fra 12 og op til 18 måneder – altså alt fra 37 til 25 timer om ugen – det er op til dig!

Det kan vi tilbyde

Vi mener, at vi kan tilbyde ansættelse i et af de ubetingede mest interessante lægelige specialer:

  • Vi har stort fokus på uddannelse, vejledning og inddragelse af yngre læger på en arbejdsplads og i et speciale som konstant ønsker at forbedre sig
  • Bed-side supervision er sat på vagtskemaet – så du slipper ikke…
  • Du får vejledning af vores engagerede uddannelsesansvarlige overlæger
  • Der er ugentlige møder mellem yngre læger og klinikchefen. Vi ved godt at du er fremtiden i vores speciale – så vi lytter til hvad der bliver sagt – og handler på det
  • Vi har ugentlig gennemgang af artikler, undervisning og særlige diagnostiske konferencer. Konferencernes indhold styrkes ved tilstedeværelse af yngre læger og overlæger fra såvel den ambulante psykiatri som ”senge”-psykiatrien.
  • Vi tilbyder herudover et stærkt socialt lægeligt miljø med fredags-øl en gang om måneden, nytårskur og fælles besøg på udstillinger med efterfølgende middage.
Hvem er du?
  • Læge med godkendt KBU-forløb
  • Trives i et tværfagligt samarbejde
Generelt
Der er fælles vagtlag med vagt på tjenestestedet i Hillerød. I Helsingør er der rådighedsvagt fra bolig. I forbindelse med vagtplanlægning tages så vidt muligt hensyn til den enkeltes ønsker.

Lad os høre fra dig – uanset om du ved, at du skal være psykiater, eller om du synes dette er for godt et tilbud at sige nej til. Vi ved du kommer til at brænde for dette spændende speciale.

Ansøgningsfrist den 25.04.18.

Du er velkommen til at kontakte Afsnitsledende Overlæge Jonas Astrup på mail jonas.astrup@regionh.dk Alternativt kan du kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Catherine Wohlert cathrine.wohlert@regionh.dk eller uddannelsesansvarlig overlæge Trine Hansen trine.hansen@regionh.dk.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her