Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læge til ph.d. studium - BørneUngeKlinikken

Juliane Marie Centret

BørneUngeklinikken søger en læge til et ph.d. studium med henblik på projektet ”Early cardiovascular disease after stem cell transplantation during childhood” til ansættelse 1.6.18. eller efter nærmere aftale.

Overlevelsen efter stamcelle transplantation er stigende, men en stor andel af overleverne oplever betydelig bivirkninger som følge af behandlingen. I dette projekt undersøger vi forekomsten af tidlige cardiovaskulære forandringer hos knoglemarvstransplanterede børn og vi søger at afklare immunologiske og metaboliske mekanismer bag dette mhp. at identificere tidlige risikomarkører.

Projektet er forankret på Børneonkologisk Laboratorium og foregår i samarbejde med gruppens andre ph.d. studerende med tilgrænsende emneområder. Hovedvejler er professor, dr.med. Klaus Müller, BørneUngeklinikken, RH.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist: fredag d. 20. april 2018.

Søg stillingen via linket.

Ved behov for yderligere information ret henvendelse til professor, dr.med. Klaus Müller, tlf.nr. 35458178.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her