Læge til Psykoterapeutisk Ambulatorium Hillerød, Psykiatrisk Center Nordsjælland

Vi søger en læge med kompetencer og interesse for psykiatri eller almen medicin eller neurologi, gerne på speciallægeniveau.

Vi udreder, diagnosticerer og behandler voksne patienter i behandlingspakkeforløb.

Vi har pakkeforløb for udredning, depression, bipolare lidelser, angst, personlighedsforstyrrelser, og PTSD,

Derudover behandler vi patienter med affektive lidelser på regionsfunktionsniveau

Fælles for de ambulante tilbud er, at de arbejder tværfagligt, ofte i et samarbejde med pårørende og i et tværsektorielt samarbejde med patientens netværk.

Det er ønskeligt, at du har erfaring og/eller interesse i psykofarmakologisk behandling, diagnostisk udredning. Du skal være i stand til at vurdere et bredt spektrum af såvel somatiske som psykiatriske lidelser.

Der lægges vægt på gode evner til samarbejde og kommunikation.

Dine kolleger i Psykoterapeutisk Ambulatorium vil være ambulatoriets 6 speciallæger, 9 psykologer 3 sygeplejersker, 1 socialrådgiver, 1 ergoterapeut 1 fysioterapeut samt administrativt personale - i alt 26 medarbejdere.

Din konkrete funktion i psykoterapeutisk Ambulatorium aftales individuelt med udgangspunkt i ansøgerens individuelle ønsker, interesseområder samt behovet i psykiatrisk ambulatorium.

Du kan have supervisions- og undervisningsopgaver i forhold til egen faggruppe, øvrigt personale og medicinstuderende.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, relevant efteruddannelse og understøtter, at lægerne deltager i kurser og kongresser, samt anden relevant uddannelse.

Vi har i psykoterapeutisk Ambulatorium ugentlige psykofarmakologiske konferencer for lægegruppen.samt ugentlige tværfaglige møder omkring diagnostik og behandling. Der er rig mulighed for faglig inspiration og sparring, omkring psykofarmakologisk behandling, terapeutisk behandling samt udredning og diagnostik. Du får kollegaer med høj faglighed og stort engagement.

Stillingen er en klinisk speciallægestilling uden ledelse. Stillingen ønskes fortrinsvist besat med en speciallæge i psykiatri eller andet relevant speciale med interesse for psykiatri, men en speciallægegodkendelse er ikke et krav.

Ansøgningsfrist den 25.04.18 ansættelses samtaler foregår den 30.04.18

Du er velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Mette Rindom på tlf. 38 64 31 01 eller på mail mette.rindom@regionh.dk. Alternativt kan du kontakte afsnitsledende psykolog Malene Friis Thøgersen på tlf. 38 64 31 02.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør og det ved vi. Men vi mener i...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Afdelingslæge søges med tilknytning til den palliative funktion

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling ledig, som afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion. Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Afdeling. Enheden er beliggende på Frederikssundsvej 30, ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Vær med til at præge opbygningen af en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april udskilt som en selvstændig kardiologisk afdeling, og er i gang med en omfattende reorganisering mhp. at sikre en fortsat moderne kardiologisk afdeling, som passer ind i rammerne ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Speciallæge til pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge med interesse for Pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter nærmere aftale. Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Kom og vær med til at præge udviklingen på Kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge, som vil være med til at styrke Imaging i en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital, frem mod indflytning på Nyt Nordsjællands Hospital 2022. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018