Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læge til Psykoterapeutisk Ambulatorium Hillerød, Psykiatrisk Center Nordsjælland

Vi søger en læge med kompetencer og interesse for psykiatri eller almen medicin eller neurologi, gerne på speciallægeniveau.

Vi udreder, diagnosticerer og behandler voksne patienter i behandlingspakkeforløb.

Vi har pakkeforløb for udredning, depression, bipolare lidelser, angst, personlighedsforstyrrelser, og PTSD,

Derudover behandler vi patienter med affektive lidelser på regionsfunktionsniveau

Fælles for de ambulante tilbud er, at de arbejder tværfagligt, ofte i et samarbejde med pårørende og i et tværsektorielt samarbejde med patientens netværk.

Det er ønskeligt, at du har erfaring og/eller interesse i psykofarmakologisk behandling, diagnostisk udredning. Du skal være i stand til at vurdere et bredt spektrum af såvel somatiske som psykiatriske lidelser.

Der lægges vægt på gode evner til samarbejde og kommunikation.

Dine kolleger i Psykoterapeutisk Ambulatorium vil være ambulatoriets 6 speciallæger, 9 psykologer 3 sygeplejersker, 1 socialrådgiver, 1 ergoterapeut 1 fysioterapeut samt administrativt personale - i alt 26 medarbejdere.

Din konkrete funktion i psykoterapeutisk Ambulatorium aftales individuelt med udgangspunkt i ansøgerens individuelle ønsker, interesseområder samt behovet i psykiatrisk ambulatorium.

Du kan have supervisions- og undervisningsopgaver i forhold til egen faggruppe, øvrigt personale og medicinstuderende.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, relevant efteruddannelse og understøtter, at lægerne deltager i kurser og kongresser, samt anden relevant uddannelse.

Vi har i psykoterapeutisk Ambulatorium ugentlige psykofarmakologiske konferencer for lægegruppen.samt ugentlige tværfaglige møder omkring diagnostik og behandling. Der er rig mulighed for faglig inspiration og sparring, omkring psykofarmakologisk behandling, terapeutisk behandling samt udredning og diagnostik. Du får kollegaer med høj faglighed og stort engagement.

Stillingen er en klinisk speciallægestilling uden ledelse. Stillingen ønskes fortrinsvist besat med en speciallæge i psykiatri eller andet relevant speciale med interesse for psykiatri, men en speciallægegodkendelse er ikke et krav.

Ansøgningsfrist den 25.04.18 ansættelses samtaler foregår den 30.04.18

Du er velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Mette Rindom på tlf. 38 64 31 01 eller på mail mette.rindom@regionh.dk. Alternativt kan du kontakte afsnitsledende psykolog Malene Friis Thøgersen på tlf. 38 64 31 02.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her