Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægefaglig direktør Aleris-Hamlet

Ambitiøs lægefaglig direktør (CMO) til Aleris-Hamlet hospitaler

 • Har du lyst til at udvikle dig i en spændende og udfordrende stilling, hvor kvalitet, professionalisme og nytænkning er i fokus i vores ambition om altid at levere den bedste behandling til vores kunder?
 • ”Som vores lægefaglige direktør, kommer du til at stå i spidsen for det lægefaglige arbejde på tværs af vores hospitaler og klinikker. Høj faglighed i alle sundhedsydelser er nøglen til gode resultater og oplevelser for vores kunder, og vi ønsker at sætte yderligere fokus på arbejdet med lægefaglig kvalitet og udvikling i Aleris-Hamlet. Det er derfor en spændende rejse, du har muligheden for at komme med på” fortæller adm. direktør Michael Gram Kirkegaard.

  Velkommen til Aleris-Hamlet
  Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder med ca. 4500 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 7,5 mia. SEK.

  Kvalitet, sikkerhed og erfaring er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør.

  I Danmark er vi ca. 1200 dedikerede og dygtige kolleger, heraf ca. 340 speciallæger indenfor mere end 30 specialer. Vi arbejder konstant på at blive bedre, så alle føler sig velkomne hos os, føler at det er enkelt, og at det er trygt at komme hos Aleris-Hamlet. Det er vores løfte til alle kunder

  Et stærkt team

  Hovedopgaven vil være rollen som lægefaglig direktør for Aleris-Hamlets samlede aktiviteter i Danmark .

  Du kan se frem til at arbejde i et professionelt miljø, hvor vi hver dag yder vores bedste. Du får ansvaret for, at vi konstant udvikler faglighed og kvalitet i vores sundhedsydelser.

  I et samarbejde med øverste ledelse, specialeansvarlige læger, hospitalsansvarlige læger, hospitalschefer og stabsfunktioner, får du som vores nye lægefaglige direktør ansvar for udvikling af og driftsmæssig implementering af nye ydelser og forretningsområder på alle vores hospitaler og klinikker, med berøringsflader i hele organisationen.

  Du vil endvidere skulle arbejde med DDKM, tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed og Regionernes kvalitetsorganisation, klage-/erstatningssager, samt være vores kontaktperson til pressen i lægefaglige spørgsmål.

  Som lægefaglig direktør er du en central del af øverste ledelse hos Aleris-Hamlet, og du vil desuden skulle samarbejde med koncernens CMO (Chief Medical Officer) og kolleger fra henholdsvis Norge og Sverige.


  Kvalitetsbevidst og forretningsorienteret lægefaglig direktør

  Du har flere års erfaring som speciallæge, eventuelt indenfor anæstesiologi eller ortopædkirurgi.

  Du har et tungt ledelses- og kvalitetsfokus og kan demonstrere betydelige resultater fra tilsvarende lederstillinger. Du evner at tænke kommercielt, er kommunikativt stærk, og har eventuelt erfaring fra politisk arbejde.

  Stillingen er med base i København, og giver mulighed for at kombinere varetagelse af opgaverne som lægefaglig direktør, samtidig med klinisk praksis 1-2 dage om ugen på vores hospital i Søborg.  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.