Lægesekretær

Lægesekretær søges til Neurologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital
                                   
Har du lyst til at være en del af en engageret gruppe af lægesekretærer i Neurologisk Afdeling, så søger vi en dygtig og engageret kollega til en fast stilling på 37 timer. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.
 
Sekretærgruppen i Neurologisk Afdeling består af 28 normerede stillinger. Afdelingen består af to sengeafsnit og et ambulatorium, herunder tre klinikker. Vi skal flytte til Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby i foråret 2019. Der er ca. 210 ansatte i afdelingen, som er organiseret i flere sub-specialer. Vi ønsker at være i front med udredning og behandling af neurologiske patienter, og der pågår derfor en stor forskningsaktivitet i afdelingen.
 
Vi søger en uddannet lægesekretær til vores sengeafsnit F1, som sammen med afsnittets anden lægesekretær, skal varetage de daglige opgaver i sengeafsnittet. Derudover vil der være opgaver i vores visitation med henvisninger, booking og indkaldelse af patienter. Udover det daglige arbejde vil der efter endt oplæring være sen-vagter til kl. 19.00, 1-2 gange pr. måned i vores dagklinik og 2-3 weekendvagter om året. 
 
I Neurologisk Afdeling har vi fokus på det gode patientforløb, og vi anser et godt tværfagligt samarbejde, hvor alle byder ind med hver deres faglighed, for nøglen til at sikre optimale forløb. Du skal derfor kunne lide at samarbejde i et tværfagligt team, hvor du med faglig stolthed tager ansvar for, at netop dine opgaver i teamet løses på bedste vis. 

Vi forventer, at du

 • er uddannet lægesekretær, og hviler i din faglighed
 • er serviceminded, kan arbejde kreativt, hurtigt og fleksibelt
 • motiveres af udfordringer
 • er i stand til at træffe beslutninger
 • har egne meninger, som du forstår at kommunikere konstruktivt
 • er målrettet, har gå-på-mod, tager initiativ og ansvar
 • kan lide at arbejde i en ikke altid forudsigelig hverdag
 • måske på sigt har lyst til at påtage dig udvalgte ansvarsområder i afdelingen
Arbejdet omfatter
 • skrive og registrere patientrelaterede notater - en højt prioriteret opgave
 • ekspedition af henvisninger, indkaldelse og booking af patienter
 • bestille undersøgelser
 • klargøring af relevante dokumenter
 • indskanning i EPJ
 • patientmodtagelse
 • forespørgsler, telefonisk samt elektronisk  
Vi tilbyder      
 • spændende faglige udfordringer
 • en rummelig organisation med plads og lydhørhed for at du kan sætte dit præg på den måde, vi gør tingene på
 • et godt tværfagligt samarbejde (med fælles sommer- og julefest)
 • faglig opgradering og undervisning
 • lyst til og flair for ny teknologi og gerne kendskab til EPJ
 • eget ansvarsområde 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Du kan få mere at vide hos ledende lægesekretær Anette Bloch Maizza på 7846 3289, anetmull@rm.dk, hvor du også kan rekvirere funktionsbeskrivelse.

Ansøgningsfrist mandag d. 23. april 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 17.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær

Hud- og Kønssygdomme

Lægesekretær søges til Klinik for Hud-, og Kønssygdomme, Aarhus UniversitetshospitalStillingen er normeret til 35 timer ugen og ønskes besat pr. 1. august 2018.Har du lyst til nye udfordringer, og kunne du tænke dig at være en del af en dynamiskog f...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Vikariat som lægesekretær på Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser

Aarhus
Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital, søger en uddannet lægesekretær til et vikariat på foreløbig 9 måneder, 30 timer uge med start 1. august 2018.Funktionelle Lidelser har både et ambulatorium og en forskningsdel med mange spændende o...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Lægesekretær til fast stilling på Mave- og Tarmkirurgi

Mave- og Tarmkirurgi

Drømmer du om et job, hvor du kan bruge din faglige viden og hver dag møde nye udfordringer? Har du lyst til at arbejde på en spændende og levende arbejdsplads i stadig udvikling? Vil du være en del af Danmarks Bedste Hospital og bidrage til at løse...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Lægesekretær til retspsykiatrien

Aarhus Universitetshospital, Risskov

Aarhus
Tidsbegrænset stilling som lægesekretær, Aarhus Universitetshospital, Risskov, Afdeling for Retspsykiatri, 37 timer pr. uge er ledig til besættelse 1. juli 2018 til 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse.Har du lyst til at blive en del af et dy...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Lægesekretær til Team for psykotiske lidelser

Regionspsykiatrien Midt

Viborg
Regionspsykiatrien MidtTeam for psykotiske lidelser og team for ADHD autisme Vi søger 1 fast lægesekretær, 34 timer ugentlig pr. 1. juli 2018 Vi søger en velorganiseret kollega til en fast stilling. Du skal kunne trives med en travl hverdag i et dyn...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018