Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær eller social- og sundhedsassistent søges til lægepraksis

I forbindelse med udvidelse søger vi en lægesekretær eller social- og sundhedsassistent med erfaring fra almen praksis. Vi er et travlt lægehus, som søger en blæksprutte til primært at bemande vores telefon, men også hjælpe os med administrative opgaver.

Det er et krav, at du har praksiserfaring, er mødestabil og har gode samarbejdsevner. Til gengæld vil vi tilbyde dig ansættelse i et lægehus med mange forskellige faggrupper, som alle bidrager til en arbejdsdag, hvor vi alle hjælper hinanden og har høj faglighed.

Vi vægter at holde os fagligt ajour, og efteruddannelse er et centralt aspekt i vores hverdag. Vi har faste undervisningsdage for hele klinikken og fastlagt supervision for både læger og alle ansatte. Vi deltager i videreuddannelsen af yngre læger, og har oftest 2 yngre læger ansat i klinikken ad gangen. Vi blev akkrediteret i december 2018 uden bemærkninger og arbejder videre med at fastholde kvaliteten i klinikken.

Vi har arbejdsbeskrivelse for alle.

Vi er medlemmer af PLA og følger gældende overenskomster.

Vi er 3 faste læger - 2 indehavere og 1-2 fastansatte speciallæger, 2-3 uddannelseslæger, 1 jordemoder, 1 sygeplejerske og en bioanalytiker.

Klinikken er beliggende i Hedehusene, med let adgang fra både motorvej og offentlig transport. Vores patienter er overvejende børnefamilier, men fordeler sig på alle aldersgruppe, således at vi også har en del patienter med kroniske sygdomme. Det er derfor en meget afvekslende hverdag.

Stillingen vil være 32 timer, timerne er fordelt på alle ugens dage. Arbejdet vil primært blive at bemande vores telefon, sammen med vores bioanalytiker. Også vores jordemoder og vores sygeplejerske bemander telefonen i de travleste timer. Derudover vil du også have administrative og praktiske opgaver, som vi fastlægger ud fra dine forslag og kompetencer.

Opstart snarest muligt.

Ansøgningsfrist d 18. april 2021 med samtaler d 22. april 2021.

Send din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning" nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://laegehuset-hedehusene.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.