Lægesekretær i flyverstilling til Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Kardiologisk Afdeling søger uddannet lægesekretær til en flyverstilling i kardiologisk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Vi søger en engageret lægesekretær gerne med Kardiologisk erfaring, der vil være en del af vores faste team af lægesekretærer i kardiologisk ambulatorium og kardiologisk sengeafsnit. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid.

Vi arbejder i en travl afdeling, som dagligt foretager mange forskellige undersøgelser af hjertet. Vi er højt specialiseret indenfor vores felt og har mange regionsfunktioner. Du bliver en del af en hverdag, hvor en fokuseret professionel tilgang bindes sammen af et rigtigt godt kollegialt og tværfagligt arbejdsfællesskab.

Du får som udgangspunkt fast plads i kardiologisk ambulatorium, men skal have en flyverfunktion på vores sengeafsnit, hvor du skal afløse ved ferie, kurser og andet fravær.

Arbejdsopgaverne er blandt andet: Skrankefunktion, booking af diverse undersøgelser, blodprøver m.v., henvisninger, koordinering og opfølgning på patientforløb, bestilling af patienttransporter, ydelsesregistrering og forløbsregistrering, telefonkorrespondance og servicering af andre faggrupper.

Som nyansat gennemgår du et introduktionsprogram, som bliver tilpasset individuelt og du bliver tilknyttet en mentor.

Du skal

  • Være klar til at tage ansvar og handle derefter
  • Ville det gode arbejdsmiljø og være positiv, motiveret og udadvendt
  • Være visionær og gerne ville arbejde med kvalitet og udvikling
  • Være uddannet lægesekretær ellers kommer du ikke i betragtning til stillingen

Kendskab til Sundhedsplatformen er en klar fordel.

Til gengæld får du

  • Tæt ledelsesmæssig sparring.
  • En arbejdsplads i rivende udvikling
  • Rigtigt gode udviklingsmuligheder
  • Dine egne ansvarsområder og mulighed for at deltage i tværfaglige teams
  • Godt tværfagligt samarbejde

Er du blevet nysgerrig, så kontakt ledende lægesekretær Anita Bredahl Christensen, 47 32 60 03. Du kan også komme forbi til en kop kaffe i kardiologisk ambulatorium.

Sjællands Universitetshospital, Roskilde ligger tre min. gang fra Roskilde station, hvor der er mange tog- og busforbindelser.

Samtaler i uge 18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær til Reumatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Vi søger pr. 01.06.18. en uddannet lægesekretær, 35 timer pr. uge, til Reumatologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi kan tilbyde dig En stilling, hvor du er med til at udvikle funktionen som lægesekretær i afdelingen Mange ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Lægesekretær i vikariat til Garantiklinikken, Radiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Garantiklinikken søger uddannet lægesekretær til et 1-årigt vikariat i Radiologisk Afdeling i Slagelse. Garantiklinikkens hovedopgave er at undersøge og behandle de patienter, som ligger over den kapacitet for individuelle specialer i Region Sjællan...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus Ortopædkirurgisk afdeling søger pr. 01.06.18 en uddannet lægesekretær med primær funktion i vores sengeafsnit. Stillingen er på fuld tid og indebærer skiftende dag- aften og weekendvagter he...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lægesekretær i vikariat til Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Vi søger en kollega til vores sekretærteam - vikariat Børne- og Ungeafdelingen består af et sengeafsnit og en modtagelse for børn og unge, et neonatalafsnit samt et ambulatorium. Stillingen er et vikariat på et år, 32-37 timer pr. uge fordelt på uge...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Lægesekretærer til Epilepsihospitalet Filadelfia

Filadelfia

Kalundborg
Brænder du for god patientservice? Er du kvalitetsbevidst i opgavevaretagelse? Er du fleksibel og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye kollega til et af vores 2 ledige vikariater på 37 timer ugentligt i Klinisk Koordination. Vikariaterne ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018