Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær med koordinerende funktion til Psykiatrien Vest, Psykiatrien Slagelse

Ambulatorierne i den sydlige del af Psykiatrien Vest søger koordinerende lægesekretær

Vi er en psykiatri i udvikling, vi arbejder recoveryorienteret, og ønsker hele tiden at have fokus på kvalitet for patienterne og et godt arbejdsmiljø for personalet.

DistriktsPsykiatrien Syd, som dækker Slagelse, Ringsted og Sorø kommuner, søger fra den 1. september 2020 en koordinerende lægesekretær-kollega til en stilling på 37 timer pr. uge, med base i Slagelse.

Lægesekretærgruppen i DistriktsPsykiatrien Syd består, udover den ledige stilling, af 5 lægesekretærer, 3 med base i Slagelse og 2 med base i Ringsted. De indgår i et tæt samarbejde med behandlerteamet bestående af læger, sygeplejersker og psykologer.

Lægesekretærerne har en vigtig og central rolle/placering i forhold til kvalitetssikring af patientforløb, korrekt registrering samt tæt patientkontakt via skrankefunktion og telefonisk kontakt, som er af stor betydning for patienternes videre forløb. Afdelingen deltager desuden i uddannelsen af lægesekretærelever.

Arbejdsopgaverne med den daglige drift vil udgøre ca. 80 % af din arbejdstid. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, er meget struktureret, imødekommende og god til at samarbejde.

For de ambulante enheder, i Psykiatrien Vest med base i Slagelse; herunder psykiatrisk klinik, distriktspsykiatri for ældre, fusionsklinikken og klinik for traumatiserede flygtninge, skal du være den person som koordinerer, formidler og implementerer nye tiltag og arbejdsgange i sekretærgruppen, bl.a. ved afholdelse af sekretærmøder. Desuden skal du sikre den faglige opdatering og udvikling. Du skal ligeledes arbejde aktivt med organisationens mål og beslutninger og have det overordnede overblik ift. datatræk og opsamling. Denne opgave er estimeret til at udgøre ca. 20% af arbejdstiden.

Vi søger en kollega, der

 • er uddannet lægesekretær
 • har godt kendskab til Sundhedsplatformen og registrering i denne, herunder RKKP
 • har lyst til at arbejde med at forenkle arbejdsgange
 • har fokus på kvalitet i opgaveløsningen
 • har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde og sparre på tværs af afsnit
 • har lyst til tæt patientkontakt
 • udover at være fagligt dygtig – også er engageret, serviceminded, fleksibel og har mod på nye udfordringer

Vi tilbyder

 • engagerede kolleger
 • en hverdag, der er fyldt med blandede og udfordrende opgaver
 • et tæt samarbejde med det tværfaglige personale
 • arbejdsområder, der er under udvikling og vil være både fagspecifikke og tværfaglig
 • muligheden for at sætte eget præg på arbejdet ifm. den koordinerende funktion

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi er ved at etablere en Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning via linket ”Søg jobbet”. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Pia Kjær. Samtaler forventes afholdt i uge 30

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.