Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær søges til Endoskopiafsnit 54R1E, Herlev Hospital, 32-37 timer om ugen

Lægesekretær søges til Endoskopiafsnit 54R1E, Herlev Hospital, 32-37 timer om ugen.

Vi er en travl afdeling med mange bolde i luften, og derfor søger vi en ny kollega.

Så har du lyst til at arbejde indenfor det gastroenterologiske speciale og mod på nye udfordringer, kan vi tilbyde en stilling som lægesekretær i vores endoskopiafsnit til besættelse d. 01.08.2020 eller snarest herefter.

Endoskopiafsnittet er et højt specialiseret afsnit, som årligt udfører ca. 13.000 kikkert-undersøgelser i mave- tarmsystemet. I afsnittet er der ansat 5 sekretærer, 29 sygeplejersker og 3 servicemedarbejdere og 7 overlæger.

Du vil komme til at indgå i et tæt tværfagligt og dynamisk samarbejde med resten af afsnittet. Vi tænker i udvikling af arbejdsopgaverne med fokus på det gode patientforløb. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af booking af undersøgelser, henvisninger, telefonopkald fra patienter og samarbejdspartnere samt varetagelse af diverse kodninger/lister i Sundhedsplatformen.

Vi er nogle engagerede, fleksible og fagligt bevidste kolleger, som altid gerne vil hjælpe hinanden. Vi går ind for åbenhed og dialog, og tilbyder et struktureret oplæringsprogram, som bliver målrettet til dig og dine kompetencer.

Hvis du mener at have ovenstående kvalifikationer, har gode samarbejdsevner, er engageret i dit arbejde og samtidig har et godt humør, så hører vi meget gerne fra dig. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsplatformen, men ikke et krav.

Ansøgere uden uddannelse som lægesekretær kommer ikke i betragtning til stillingen.Ansøgningen bedes fremsende elektronisk via nedenstående link:

Ansøgningsfrist: mandag d. 27. juli 2020 kl.08.00

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 28. juli 2020 fra kl. 12.00 og frem.Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jannie Grenaa Nielsen på telefon 38 68 90 42 eller ledende lægesekretær Lene Vibeke Klausen 3868 1140.

Du kan læse mere om afdelingen på http://www.herlevhospital.dk/menu/Afdelinger/Gastroenheden
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.