Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær søges ved Tand, Mund- og Kæbekirurgi

Hos os er lægesekretæren et vigtigt omdrejningspunkt i en hverdag med tæt tværfagligt samarbejde på en lille afdeling, hvor alle kender hinanden. Ønsker du at være en del af en både fagligt og socialt velfungerende sekretærgruppe og har du en høj faglighed og godt humør, så er vi dit match. 

En lægesekretærstilling på 37 timer pr. uge er ledig til besættelse på Tand-, Mund- og Kæbekirurgi pr. 1. januar 2021.

For at sikre løsning af vores kerneopgaver har vi valgt at arbejde i rullende teams med energiske dage i en livlig klinik sammen med tandlæger og plejepersonale, kombineret med mere rolige dage på administrationsgangen med tid til fordybelse. Dette giver afvekslende arbejdsdage, faglig sparring og robusthed i opgaveløsningen.

Dine opgaver vil som udgangspunkt bestå af

  • patientkontakt i reception og telefonisk
  • booking ifm. daglig visitering
  • koordinering og planlægning af patientforløb
  • dokumentation, journalskrivning, samt registreringsopgaver
  • ad hoc opgaver for afdelingens andre faggrupper.
     
På sigt vil der være mulighed for at byde ind på en række af de specialopgaver, sekretærgruppen også varetager på afdelingen. Din daglige arbejdstid ligger primært på hverdage mellem kl. 7.30 og 15.30. Der kan være enkelte lørdagsvagter i forbindelse med jul og påske.
 
Personprofil
Du er uddannet lægesekretær og er en glad, professionel og positiv team-player, der kommer med lysten til at bidrage til vort gode, sociale fællesskab i gruppen og tværfagligt. Du hjælper gerne med løsning af såvel store som små udfordringer, ser udviklingspotentiale og er åben for nye muligheder. Erfaring med Midt-EPJ er naturligvis en forudsætning. 


Du vil møde
Et dynamisk arbejdsmiljø med fantastiske kolleger i en afdeling med stor vidensdeling og opgaveløsning på tværs, hvor gensidig respekt og tværfaglighed er grundlaget for den bedste behandling af vore patienter. Sekretærgruppen har på nuværende tidspunkt otte fastansatte sekretærer og to elever og er en velfungerende social gruppe med høj aktivitet og godt humør.


Afdelingen
Tand-, Mund- og Kæbekirurgi dækker hele Midtjylland og har lands- og landsdelsfunktion på flere højt specialiserede behandlinger. Afdelingen består af både klinik og operationsafdeling, som varetager en række undersøgelser, behandlinger og operationer af ansigt, kæber og mundhule på både planlagte og akutte patienter. Ud over det kæbekirurgiske speciale rummer afdelingen også Vestdansk Odontologisk Videncenter og Regionstandplejen. Afdelingen har et stort tværfagligt samarbejde med andre afdelinger på AUH, regionens øvrige hospitaler og med primærsektoren.

Læs mere om afdelingen her.
  
Kontakt
Har du lyst til at vide mere om stillingen og vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte Martin Dahl, Ledende Overtandlæge på 2939 4727 eller på Martin.Dahl@aarhus.rm.dk eller Charlotte Wilsky, Sekretær for Afdelingsledelsen på 7846 1080 eller  på chapur@rm.dk.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Tiltrædelse den 1. januar 21 eller snarest derefter.
 
Ansøgningsfristen er den 23. november 2020. Medsend gerne udtalelser. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 26. november 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.