Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg

En stilling som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2021. Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
I Kvindesygdomme og Fødsler har vi et sekretærteam bestående af 18 sekretærer, som er fordelt i 3 teams. Et team bestående af 8 sekretærer, som varetager opgaver i Jordemoderklinikken, Fødeafsnittet, Patienthotellet herunder sengeafsnittet og primært den obstetriske del af Kvindeklinikken samt receptionsfunktion for hele Kvindeklinikken. Et andet team bestående af 5 sekretærer, som varetager opgaver i primært den gynækologiske del af Kvindeklinikken, Klinik for Vandladningsproblemer og operationsbooking. Derudover har vi et team på 5 sekretærer, som varetager opgaver i Fertilitetsklinikken.

Sekretærteamet er kendetegnet ved at være specialiseret samtidig med, at sekretærteamet også har den fleksibilitet at kunne løse opgaver på tværs af teams.
Vi lægger vægt på, at vi alle i et godt samarbejde udfører arbejdet af høj kvalitet til gavn for hver enkelt patient.

Du kommer til at indgå i det team, som varetager opgaver i Jordemoderklinikken, Fødeafsnittet, Patienthotellet herunder sengeafsnittet og primært den obstetriske del af Kvindeklinikken samt reception for hele Kvindeklinikken. Dine primære arbejdsopgaver vil være i Jordemoderklinikken og Kvindeklinikken samt evt. at afløse på Patienthotellet. Derudover skal du med tiden også være ansvarlig for specialopgaver, og der kan også med tiden forekomme ændringer i funktioner og arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet lægesekretær
  • Indgår i arbejdsopgaverne på lige vilkår med de øvrige lægesekretærer
  • Er en aktiv medspiller i udvikling og interesseret i nye opgaver
  • Er fleksibel med gode samarbejdsevner
  • Har en positiv og engageret tilgang til opgaverne
  • Er stabil, effektiv og omstillingsparat
  • Er ansvarlig og serviceminded
Vi kan tilbyde:
  • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver
  • Tæt tværfagligt samarbejde
  • Engagerede og dygtige kolleger
Om afdelingen
Kvindesygdomme og Fødsler består af Jordemoderklinik i Viborg, Møldrup, Bjerringbro, Skive og Silkeborg (sekretærfunktion varetages fra Viborg), Fødeafsnit i Viborg, Patienthotel i Viborg herunder sengeafsnit, Fertilitetsklinik i Skive, og Kvindeklinik både i Viborg og Silkeborg herunder obstetrik, gynækologi og Klinik for Vandladningsproblemer samt booking af operationer (sekretærfunktion varetages fra Viborg).

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Helle Glenstrup Haubjerg på tlf. 7844 5704.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest mandag d. 18. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted fredag d. 22. januar 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.