Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Akutafdelingen, Regionshospitalet Viborg

En fast stilling som lægesekretær, ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.

Ugentligt timeantal 32-37.

Om stillingen:                                                              
Vi flyttede i ind i det nye Akutcenter i november 2019.  Vi arbejder stadig med at indrette os og udvikle på arbejdsgangene, så de understøtter tilrettelæggelse af  gode patientforløb og et godt arbejdsmiljø.
 
Lægesekretærerne er i front på de fleste pladser og vi kan garantere, at der er masser af spændende opgaver - vi keder os aldrig. 
 
Eksempler på opgaver:

  • Akutkoordinationen, hvor sekretæren i et samarbejde med flowkoordinerende sygeplejerske har overblikket over patientflowet ind og ud af afdelingen.
  • Receptionsopgaver med modtagelse af patienter til indlæggelse, skadestue og vagtlæge.
  • Lægesekretæren sikrer registreringen ved modtagelse af traumatiserede patienter, på akutstuen.
  • I modtageområdet sørger lægesekretæren for registrering af de liggende patienter til indlæggelse.
  • Det akutte sengeafsnit dækker over et voksenafsnit og et børneafsnit. Lægesekretæren har en central rolle i receptionen, både i forhold til patienter, pårørende og det tværfaglige samarbejde.
 
Der er 29 engagerede og kompetente lægesekretærer i Akutafdelingen, som sætter en ære i at udføre opgaverne med høj faglighed. Du vil blive en del af et travlt og omskifteligt miljø, hvor det tværfaglige samarbejde prioriteres højt.
                                                   
Vi har en uhøjtidelig tone og finder det afgørende, at vores samarbejde er bygget op omkring tillidsfulde relationer og med plads til forskellighed.

Lægesekretærerne i Akutafdelingen har en vigtig rolle i at bidrage til patientflowet ved hensigtmæssig prioritering af de akutte journalnotater og de mange koordinerende opgaver vi udfører.
 
I vagterne skriver Akutsekretariatet desuden journalnotater for en del af husets specialer, så vi har mange samarbejdsflader og -relationer.
 
Vi er her 24/7/365, og det er derfor en forudsætning, at du kan tage dag-, aften- og nattevagter. Derudover weekendvagt cirka hver 3. uge. Vi anvender MinTid, og du har indflydelse på tilrettelæggelse af din vagtplan.

 Et lille udpluk af fordelene ved at arbejde i Akutafdelingen:
  • Akutafdelingen er en afdeling i udvikling og du får et udfordrende og spændende job
  • Du møder ind sammen med ”nye” sjove og søde kolleger i hver vagt, hvilket bidrager til et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø
  • Skiftende vagter giver frihed/luft i en ellers travl hverdag
Det er et ufravigeligt krav, at du er uddannet lægesekretær. Vi lægger vægt på at du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag. Du har solide sociale kompetencer og et godt humør, ligesom du har lyst til aktivt at deltage i det tværfaglige samarbejde.
Du skal kunne håndtere mange henvendelser, personligt og telefonisk, på en professionel og imødekommende måde.
 
Du har evne til gennem handling at udvise ansvarlighed, fleksibilitet og forståelse for Akutafdelingens opgaver og kan lide at arbejde i en organisation, der hele tiden forandrer sig.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Lena Brønlund, tlf. 21 58 01 69 (i perioden 04.02. - 14.02. souschef Elsebeth Jasper 78 44 50 00).
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest d. 20. februar 2020.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 24. februar 2020 fra kl. 13.00.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.