Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Anæstesiologisk Afdeling, Næstved og Slagelse Sygehus

En enestående mulighed…..

For at blive en del af et fantastisk team i Anæstesiologisk afdeling, NSR fordelt på 2 matrikler.

Har du lysten til at være en del af en engageret sekretærgruppe med mange specialfunktioner i en stor, spændende afdeling - og har du mod på, at bidrage til afdelingens lægesekretærfaglige opgaver - så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en lægesekretær 37 timer ugentligt til Anæstesiologisk Afdeling på Næstved og Slagelse sygehus - med ansættelse 01.12.2020 eller efter aftale.

Om Anæstesiologisk Afdeling

Vi er en stor afdeling med 440 medarbejdere. Dagligdagen er præget af et godt humør i et uformel miljø, hvor en række dygtige og fagligt ambitiøse medarbejdere hver dag bestræber sig på, at bidrage til gode og tilfredsstillende patientforløb.

Anæstesiologisk Afdeling varetager bedøvelse til undersøgelse og operation, overvågning for smerter og kredsløb ved opvågning efter operation, behandling af intensivt syge patienter samt behandling af patienter med kroniske, non-maligne smerter.

Vi har årligt 16.000 operationer, og 8.500 ambulante besøg i vores Tværfaglige Smertecenter.

Vores sekretærgruppe består af 11 lægesekretærer og 1 kontorassistent fordelt på 2 matrikler.

I Slagelse har 2 lægesekretærer primær funktion på Intensiv/Intermediært Afsnit, 2 lægesekretærer på den centrale operationsgang og 1 lægesekretær i Ambulant Kirurgi. Funktionerne er planlagt i rul primært mellem operationsgangen og intensiv.

I Næstved har vi 3 lægesekretærer i Tværfagligt Smertecenter, 2 lægesekretærer i Anæstesisekretariatet, beliggende i nær tilknytning til den centrale operationsgang, og 1 kontorassistent i receptionen i Sammedagskirurgisk Afsnit.

Lægesekretærernes opgaver spreder sig vidt - lige fra opgaver i Sundhedsplatformen til en række spændende specialistopgaver. Vi supplerer hinanden fint i sekretærgruppen med vores forskellige personligheder og kompetencer, og vi er gode til at hjælpe hinanden i det daglige med gensidig respekt og masser af godt humør. Den kultur forventer vi, at du også vil være en del af.

Vi ønsker en lægesekretær, der har lyst til at påtage sig en mangfoldighed af opgaver og som kan bidrage til at udvikle opgaveløsningen, så der sikres en sammenhæng og ensartet kvalitet i arbejdet. Vi lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde i vores afdeling, hvilket gør det til et spændende og interessant sted at være.

Som lægesekretær tænker vi at dine specialfunktioner vil bestå af:

 • D4 redaktør

 • Samkøring og vedligeholdelse af afdelingens inter- og intranet

 • Deltage i rul der varetager Sammedagskirurgi i Næstved og Ambulant Kirurgi i Slagelse

 • Udarbejde statistik der skal bruges til afdelingens KPI-tavler

 • Varetage alt vedr. telefoni for begge matrikler

Du vil naturligvis starte med et grundigt oplæringsforløb i samtlige funktioner og på begge matrikler.

Du er:

God til at samarbejde. I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du er god til at formidle din monofaglige viden og erfaring, og du er samtidig god til at lytte til og inddrage dine tværfaglige kollegaers perspektiver og kompetencer.

Fagligt engageret. Lægesekretærens rolle og arbejdsopgaver er under stadig forandring, vi har derfor brug for en kollega, der sammen med de øvrige lægesekretærer kan se udviklingspotentiale i vores arbejdsopgaver og arbejdsgange.

Nysgerrig. Du har en interesse og nysgerrighed ift. udviklingen og optimeringen af vores opgaver. Du byder ind med forslag til nye tiltag og deltager engageret i vores udvikling. Du skal også være nysgerrig på dine kolleger og dig selv, så I flytter jer som team, og altid arbejder for at skabe de bedste patientforløb.

Omstillingsparat. Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag, ligeledes kommer du til at skifte imellem at være i front i skrankefunktion samt at være back-office. Det er derfor vigtigt, at du trives med en varieret arbejdsdag, og at du er god til hurtigt at omstille dig.

Af kvalifikationer forventer vi, at du

 • Er uddannet lægesekretær.

 • Kan bidrage og give faglig sparring ift. sekretærernes opgaveløsning.

 • Har et indgående kendskab til og erfaring med arbejdet i sygehusvæsnet.

 • Besidder gode kompetencer indenfor IT, herunder Sundhedsplatformen og Officepakken - i særdeleshed Excel.

 • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø og motivere til en positiv tilgang til opgaveløsningen.

  Af personlige kvalifikationer søger vi en person, der er god til at samarbejde - med gode kommunikative evner, som har humor og empati og evnen til at fremme trivslen og det gode arbejdsmiljø.

  Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk sekretærgruppe - i en afdeling, hvor der ikke er 2 dage, der ligner hinanden.

  Stillingen er på 37 timer.

  Stillingen ønskes besat per 1. december 2020 eller efter aftale.

  Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

  For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Anja Maigaard på tlf. 4120 1805 eller pr. mail anjj@regionsjaelland.dk

  Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

  Ansøgningsfrist er den 22. oktober 2020.

  Ansættelsessamtaler vil finde sted den 26.10.2020.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.