Lægesekretær til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov

Brænder du for at arbejde i Børne- og Ungdomspsykiatrien? Så er du måske vores nye kollega, vi snart kan byde velkommen i BUC.
 
I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov er en stilling som lægesekretær/projektsekretær (37 timer/ugen) ledig til besættelse fra 01.04.2018 eller efter aftale.
 
Du får base i Center for Spiseforstyrrelser (CfS), hvor du er tilknyttet et projekt (TUT), som arbejder i tværfaglige, udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien. Udover at arbejde sammen med TUT-teamet, indgår du sammen med dine øvrige lægesekretærkolleger i ambulatoriets daglige opgaver. Udover dine fem lægesekretærkolleger, arbejder du sammen med afsnittets øvrige faggrupper og medvirker aktivt til at sikre gode patientforløb.
 
Vi tilbyder

 • et velfungerende tværfagligt samarbejde
 • god og grundig oplæring og daglig sparring med nærmeste kolleger
 • åbenhed overfor initiativer og gode idéer til fortsat optimering af fx opgaveløsning
 • en arbejdsplads hvor DU er en vigtig medspiller såvel mono- som tværfagligt
 • en kompetent lægesekretærgruppe
 • afvekslende arbejdsopgaver
 • fastlagte sekretærmøder og temadage
 • mulighed for såvel faglig som personlig kompetenceudvikling
 
Du er
 • uddannet lægesekretær (ufravigeligt krav)
 • positiv i din tilgang til arbejdsopgaverne og har lyst og evne til tværfagligt samarbejde
 • engageret, målrettet og ansvarlig i opgaveløsningen
 • arbejder systematisk og har udpræget ordenssans
 • er fleksibel på tværs af teams til gavn for patienter og arbejdsmiljøet
 • rutineret bruger af Midt-EPJ og Officepakken og har generelt gode IT-kompetencer
 • kan præstere en stabil fremmødeprofil
 • interesseret i at arbejde med forandringsprocesser og ønsker at indgå aktivt i sådanne
 • fleksibel med hensyn til arbejdstid, p.t. i tidsrummet 08.00-16.00.
 
BUC flytter i november 2018 til et nyt psykiatrisk hospital i Skejby og du får mulighed for at være med i forberedelserne til flytningen.
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte koordinator Bente Drejer på tlf. 4032 7063, mail: bente.drejer@ps.rm.dk eller ledende lægesekretær Jette V. Amdi på tlf. 2042 1878, mail: jette.amdi@ps.rm.dk. (Træffes ikke i uge 7)
 
Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos Rikke Vad rikvad@rm.dk (Træffes ikke i uge 7)
 
Du kan læse mere om Børne- & Ungdomspsykiatrisk Center på vores hjemmeside: www.buc.rm.dk.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 25.2.2018.
Samtaler finder sted 27.2.18.
 
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV) og gældende autorisationsbevis. De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format.
 
Om Børne og Ungdomspsykiatrisk Center
BUC er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midt. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUC består af 8 kliniske afsnit fordelt i Risskov, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et sekretariat i Risskov. Den overvejende del af behandling sker ambulant. BUC dækker fire hovedområde er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.  Centeret modtager årligt 4619 eksterne henvisninger og der er kontakt med 7500 unikke cpr.nr.(2016) Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og ca. 550 medarbejdere.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Lægesekretær søges pr 1.april 2018 til fast stilling i Ambulant Psykoseenhed, Afdeling P, AUH Risskov

AUH Afd P - Ambulant psykose enhed

Aarhus
Lægesekretær søges snarest til Ambulant Psykoseenhed, Afdeling P, AUH Risskov. Stillingen er på 33 timer pr. uge.Om Afdeling P :Afdeling P varetager udredning af voksne patienter inden for hele ICD 10 spektret. Afdelingen behandler særligt patienter...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lægesekretær til barselsvikariat til Allergiambulatorium, Aarhus Universitetshospital

Lungemedicinsk Afdeling LUB

Aarhus
Er du vores nye kollega? Barselsvikariatet er i Lungemedicinsk Allergiambulatorium på 37 timer med besættelse snarest muligt og indtil d. 31. januar 2019 med mulighed for forlængelse. Mødetider er fleksible inden for tidsrummet 7.30 15.30 alle hverd...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Lægesekretær til dynamisk psykiatrisk sengeafsnit P4

AUH Afd P - Sengeafsnit P4

Aarhus
Vi søger pr. 01.05.2018, eller efter aftale, en lægesekretær 37 timer uge til Sengeafsnit P4. Du vil få et tæt samarbejde med lægesekretærer fra andre afsnit samt med funktionsledelsen i P4. Dine arbejdsopgaver vil blive meget varierede. Udover de o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lægesekretær til Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning

Aarhus
Vi har to ledige lægesekretærstillinger, en fast stilling og et kortere vikariat frem til 31. august 2018. Stillingerne er på 37 timer pr. uge.Røntgen og Skanning på Aarhus Universitetshospital (AUH) er beliggende på flere matrikler med afsnit på Nø...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Energisk og fagligt dygtig lægesekretær søges til fast fuldtidsstilling ved Ortopædkirurgisk Afdeling

Ortopædkirurgisk Afdeling E

Aarhus
Teamplayer søges til Ortopædkirurgisk AfdelingOrtopædkirurgisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, søger en lægesekretær til ansættelse 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. april 2018 eller hurtigst muligt efter aftale. Ortopædkirurgisk Afdeling...