Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til dynamisk psykiatrisk sengeafsnit P4

Vi søger pr. 01.05.2018, eller efter aftale, en lægesekretær 37 timer/uge til Sengeafsnit P4.  Du vil få et tæt samarbejde med lægesekretærer fra andre afsnit samt med funktionsledelsen i P4. Dine arbejdsopgaver vil blive meget varierede. Udover de opgaver der er beskrevet i nedenstående, vil der også være opgaver i sengeafsnittet, hvor du skal samarbejde med afsnittets personale. Vi søger en lægesekretær der kan og vil arbejde engageret og servicemindet, med et godt humør og gode samarbejdsevner.
 
På P4 arbejder vi systematisk med viden, indsatser, handlemuligheder og kulturændring i klinisk praksis, der kan blive alternativer til tvang.
 
P4 arbejder på at blive et bæltefrit sengeafsnit. Vi har for nylig afsluttet et projekt omkring bæltefrit sengeafsnit, der løb fra 2015 til og med 2017.
Projektet havde til formål, med forskellige kombinerede indsatser, at udvikle og etablere et behandlingsmiljø på P4, hvor andre og mindre indgribende handlemuligheder end bæltefikseringer blev taget i anvendelse over for patienterne.
Vi udvikler og afprøver metoder til at undgå bæltefikseringer således at sengeafsnittet reelt omdannes til et bæltefrit afsnit. Vi opsamler erfaringer undervejs, som vi bruger til at fastholde opnåede resultater og udbrede succesfulde metoder. 
 
Vi er en personalegruppe, der vægter humor, godt arbejdsmiljø samt respekt og ordentlig kommunikation med og om hinanden.

Vi forventer, at du

  • Er uddannet lægesekretær
  • Er fortrolig med IT-programmer, herunder EPJ, ØS, Plan2Learn, Officepakken
  • Kan arbejde og indberette i SEI
  • Skal kunne indberette løn i MinTid
  • Er fleksibel og kan arbejde selvstændigt
Vi kan tilbyde
  • Et spændende arbejdsfelt
  • Indflydelse på tilrettelæggelse af opgaverne i dagligdagen
  • Afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver
  • Muligheder for kurser og undervisning
  • Mentorordning og introduktionsprogram.
Der skal påregnes weekend- og helligdagsarbejde i et begrænset omfang.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du rette henvendelse til afdelingssygeplejerske Kirsten Bo-Kristensen på mail. kirbok@rm.dk. Henvendelse kan også ske til sengeafsnittet på tlf. 7847 1790.

Stilling- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres ved afdelingsledelsessekretær Annette Konge på telefon 7847 1623.

Ansøgningsfristen er 25.02.2018 og samtaler forventes afholdt i uge 10.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her