Lægesekretær til fast stilling på Mave- og Tarmkirurgi

Drømmer du om et job, hvor du kan bruge din faglige viden og hver dag møde nye udfordringer? Har du lyst til at arbejde på en spændende og levende arbejdsplads i stadig udvikling? Vil du være en del af Danmarks Bedste Hospital og bidrage til at løse kerneopgaven med patienten i centrum sammen med kompetente kollegaer, så er det lige dig, vi mangler.

I 2016 blev Mave-og Tarmkirurgi fusioneret (Afd. L og P), hvilket betyder, at afdelingen er beliggende på to matrikler (THG og NBG), indtil vi samles under fælles tag i Skejby i hhv. maj og september måned 2018.

På Mave- og Tarmkirurgi lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, høj faglig kvalitet i en helhedsorienteret behandling samt at være i fremdrift og skabe resultater gennem samarbejde. Vi er ca. 350 ansatte på Mave- og Tarmkirurgi, heraf 23 i sekretærgruppen. Du kan se frem til at blive en del af en højt specialiseret afdeling, hvor vi er stolte af at udfylde en vigtig funktion, der gør en forskel for mange tusinde patienter hvert år.

Lægesekretærgruppen indgår i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige personale og dækker de mangeartede, administrative og koordinerende opgaver i hele afdelingen. 

Vores dagligdag er præget af travlhed, hvor vi løfter i flok og er med til at støtte hinanden. Lægesekretærerne på afdelingen har en nøgleposition som afdelingens ansigt udadtil og er med til at sikre gode patientforløb gennem mono- og tværfagligt samarbejde og kommunikation. I gruppen har vi har et godt sammenhold og fleksible rammer, tillid og masser af godt humør.

I forlængelse af, at vi bliver samlet på Skejby ændres organiseringen i Mave- og Tarmkirurgi. Definitionen af stillingen vil således løbende blive evalueret og tilrettet. Vi arbejder i teams som er hhv. kræft- og udredningsteam, hvor du vil følge patienten fra A-Z.

Vi kan bl.a. tilbyde dig

  • et lærende miljø, hvor sekretærernes faglige og personlige egenskaber er betydningsfulde for hele afdelingen
  • et varieret job med daglig kontakt til tværfaglige kollegaer, samarbejdspartnere, patienter og pårørende
  • et arbejde, hvor du kan få indsigt i nogle spændende specialer og være med til at sikre gode forløb for vores patienter
  • et uformelt arbejdsmiljø, hvor du er en del af et stærkt team med kollegaer som brænder for at gøre en forskel
Vi søger en uddannet lægesekretær som
  • er en stærk formidler og faglig dygtig
  • har gode samarbejdsevner
  • kunne agere i et travlt miljø og bevare overblikket
  • er imødekommende, modig, professionel og serviceminded
  • arbejder struktureret og forstår at prioritere dine opgaver
  • har solid erfaring med EPJ 
Du kommer til at indgå i et team med erfarne og dygtige kollegaer, og det er helt afgørende for den fælles succes, at du er med til at bidrage til et godt arbejdsmiljø. For at trives i jobbet skal du befinde dig godt med nye udfordringer, en bred kontaktflade og et til tider højt tempo.

Der er tale om en fast stillinger på 37 timer/uge som er ledig pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.

Der indgår en eftermiddagsvagt ca. hver 2. uge til kl. 16.30 samt hver 8. fredag, ligeledes til 16.30. Derudover helligdagsvagter p.n. Arbejdstiden vil være fra kl. 8.00-15.30, fredag 8.00-15.00.

Løn-og ansættelsesvilkår  i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Kunne du tænke dig at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Winnie Nielsen på 2499 5581.

Send din ansøgning og CV  via nedenstående link senest den 25. april 2018. Der afholdes samtaler den 26. april 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær

Neurologisk Afdeling F

Aarhus
Lægesekretær søges til Neurologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital Har du lyst til at være en del af en engageret gruppe af lægesekretærer i Neurologisk Afdeling, så søger vi en dygtig og engageret kollega til en fast stilling på 37 timer. Sti...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vikariat som lægesekretær på Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser

Aarhus
Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital, søger en uddannet lægesekretær til et vikariat på foreløbig 9 måneder, 30 timer uge med start 1. august 2018.Funktionelle Lidelser har både et ambulatorium og en forskningsdel med mange spændende o...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Lægesekretær til retspsykiatrien

Aarhus Universitetshospital, Risskov

Aarhus
Tidsbegrænset stilling som lægesekretær, Aarhus Universitetshospital, Risskov, Afdeling for Retspsykiatri, 37 timer pr. uge er ledig til besættelse 1. juli 2018 til 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse.Har du lyst til at blive en del af et dy...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Lægesekretær til Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg

Børn og Unge

Viborg
En stilling som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. september 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Om stillingenVi søger en lægesekretær, der har lyst t...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Uddannet lægesekretær til Hæmatologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus

Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Hedensted
Vi tilbyder en fast stilling på 34-37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. juli 2018 eller efter aftale. Vi tilbyder: God introduktion og oplæring Et dynamisk arbejdsmiljø og fagligt stolte sekretærer, som lægger stor vægt på korrekt registrering, høj ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018